точноcoolice каза:ами ние сме нишов форум така че не е никак лошо
georgimateev каза:@AxCx and your point is...?
Четка си езика. Остови го бе бате. Другите си правят продажби, той си цикли и се чуди каква простотия да посне. А като гледам какъв му е подписа не се и старае за нещо креативно. :wink:arsenal каза:а теб какво те е накарало да останеш?
arsenal каза:а теб какво те е накарало да останеш?
AxCx каза:arsenal каза:а теб какво те е накарало да останеш?
Все се надявам нещо интересно да се появи във форума, може пък и да науча нещо, може пък и да помогна на някой. Може би рядко мога да се включа в интересна тема и затова пиша глупости. Поздравления на всички във форума които сами са си направили добри сайтове и ги оптимизират - сайтове за хотели, туризъм, информационни, ... и специални поздравления за автора на dobavi.com .
@Blinky, нали не вярваш сериозно че разчитам на това в подписа ми ? :lol: Направих го след като се регистрирах тук, и преди 10 години съм правил по-добри. Иначе си имам няколко сайта които ме хранят и благодарение на тях не работя от 2 години. :wink:
http://www.predpriemach.com/viewtopic.php?t=2301arsenal каза:Жив и здрав още много сайтове да те хранят цял живот, но мисля че ти търсиш с кой да се заядеш. По-добре пусни някоя полезна статия да я опсъдиме и така, допринеси нещо и ти. Успех