Ще се женя! Моля помогнете... :(

От: Ще се женя! Моля помогнете... :(

Моето най-добро предложение, като човек минал по същия път е да си наемеш сватбен агент, спестява ти времето нервите и най-важното ще можеш да серадваш на сватбата си, вместо да се оглеждаш през цялото време за пропуски в организацията. Не ти е това работата точно в този ден. Агента струва пари, но реално не са толкова много, изчислих че съч бил натоварен с около 300 лв за сватба, която струваше 13 000 ( без роклята и костюма), отделно хонорар, който не помня колко беше, но ми се стори справедлив, та чак и съмнително евтино. Да не говорим, че освен сестра ми която събираше подаръците, никой роднина не беше натоварен с каквото и да е покрай сватбата, просто си гледаха кефа. Диджей, видео,снимки, украси, торти, балет, танцъорки и пр. не съм уреждал, видях ги на тържеството, малко каточгост се чувствах, само певачка нямахме, защото не ни стигна бюджета за Nightwish :) та ни ги пуснаха на мп3.

Агентите си имат контакти с нужните хора, това което ти ще правиш седмица, те го свършват с еднонутен тел. разговор. Предлагането е според бюджет и желание, но пак казвам - реално не тимоскъпява сватбата кой знае колко.
Сам си правих дизайна на поканите, и накупих алкохол за ресторанта. Другото което свърших е да казвам "това да, това не" :)
За втората сватба пак с агент ще действам :D

120 км от София -реален шанс да си към Пловдив, ако е така мога да препоръчам хора.
 
От: Ще се женя! Моля помогнете... :(

Не мога да разбера защо си причинявате това мъчение...

Не само, че харчите куп пари за глупости, но и преживявате такъв стрес за период от няколко дена (или повече - зависи срока до сватбата колко е).

А предбрачен договор? Консултирахте ли се с адвокат?

Знаете ли, че сключването на брак е в същност сключване на договор, условията на който се определят до голяма степен от трета страна и могат да се променят без вашето съгласие от тази трета страна? Третата страна по договора е държавата. По всяко време държавата може да приеме закони, според които една или друга (или всички!) точки от договора (предбрачния) са нищожни!
 

Горе