От: Re: От: Ще фалира ли България?
Един въпрос персонално към теб - не ти ли писва? Как може цяло лято да лежиш по плажовете? Без капка сарказъм го казвам. Аз от 1 седмица не се занимавам с активна работа предвид гадното време, а само кисна пред компютъра и вече съм пощурял. Започнах да търся какви ремонти да правя из къщи и коя стена да гътна. Мотора на съставни части стои... Както и да е, не писва ли?
Аз стигнах до следното заключение:
Само да вметна обосновано е на много мислене, лични наблюдения и житейски опит
Хора с богата фантазия могат да стоят без да се занимават с нищо в продължение на много време.
В казармата исках единствено никой да не ме занимава с нищо - да си стоя и да си блея - я книжка нещо да си чета...
нямаше нет тогава... ако няма за четене - аз си пишех
рисувах си.
А покрай мен народа масово се молеше да му дадат работа, защото като работели и им минавало по-бързо времето.
После пак так.
аз обичам като имам задача - да я отложа за утре - ако не мога да я отложа- да я изпълня на бързо и да имам свободно време да си стоя
на мен ми е интересно със мен като съм - е малко писва - но не е болка за умиране.
не си мисли нали че обиждам нещо - хора всякакви
просто според мен за да искаш да вършиш нещо само и сам оза да не стоиш без работа - е плод на липса на фантазия.
примерно - като малък не си чел книги?
Винаги ще се намери за какво да мисля
Вечер като легна - поне два часа минават докато заспя- защото съм завет с мислене
не на важни неща- може ей так да си фантазираш нещо - да си смяташ
какво и как ще направиш
напоследък ми е любимо да си мисля какво ще направя на морето -
как ще си направя веранда, от бамбук ли да е или от желязо.
каква ограда да си сложа
да си закарам ли билярда там.
в двора как ще си боцна доматки
къде ще се гмуркам
и така
Седя си и си правя рецензийки наум на книга - на филм - на детски мечти
Лошото е че откакто има компютри имам много малко време за мечти и мислене -
защото на компютъра минава времето неусетно.
като каза работа - от 4-5 месеца се каня да сложа един силикон на едно място че ме дразни - ама все го отлагам за утре
ИМАМ РАБОТА ПО САЙТОВЕ - И ИДЕИ ЗА НОВИ САЙТОВЕ поне за 4-5 месеца напред - ама пусто камто ме мързи - само купувам домейни и си стоят с години.
Имам три коли за продаване - ама все отлагам за утре да пусна обяви
и колко други неща има - ама щом може да се отложи- значи не е проблем
И като знам колко бързо ще мине лятото... чак ми е кофти.
Но съм си обещал че няма да се върна в София като свърши...
Свободното време е най-важно всичко друго е компромиси.