Е виж го де, нещо да си пропуснал в него?Бахти коментара.
Нещо си се объркАл ти. Ако исках да гледам сериалите, излъчвани по ''бтв'', щях да ги гледам директно по тв-то. Зелката не качва и 20% от най-новите сериали. Търсила съм и знам. Колкото до арена-та - така и не можах да заработя с тоя торент сайт. Теглила съм и от torrent project и от pirate bay. Проблемът е, че замунда нет. предлага най-доброто и като качество и като актуалност и като удобство за потребителя. Надявам се скоро да тръгне отново, защото изгледах всичко, което имах свалено, huh...Нещо си се объркала. Зелката качват много по-бързо новите сериали, особено тези, които ги дават по бТВ и замунда се уплашиха заради авторските права и ги махнаха
.нет?Е виж го де, нещо да си пропуснал в него?
Аз се отказвам..нет?
Само да приключа задачките за деня.Пали лулата и зареждай торентите
Аз мисля, че родните и не само родните изпълнители вече не разчитат на продажбите на албуми. Изцяло е участия, реклама, присъствия по ивенти. След Напстер музикалната индустрия не е същата определено. А сега и с торент тракерите въобще. е ми се мисли следващото нови на еволюция какво ще представлява.Спотифай намери цаката на MP3-ойките и на практика ги лиши от смисъл. Скоро същото ще стане и с торентите, когато някой успее да направи легален Popcorn Time. Еволюцията не може да бъде спряна.
За малко да се опропасти президентското гласуване ... хахаZamund-ите са вече горе. При .нет е имало проблем с хостинг доставчика....някакъв токов удар. Явно не е било това, което повечето си мислехме.
Мисля, че това повече вълнуваше хората от кой ще им е държавен глава. След сегашния са се предали. Но поне да не има спрат безплатните филми.За малко да се опропасти президентското гласуване ... хаха