От: Що е то MLM бизнес ? И как можем да извоюваме нашата финансова свобода.
Мултилевелния щях да кажа, че си чел книгите на Кийосаки, ама пак щяха ме "обвинят" за него
Купил съм всички книги на издателството Rich Dad и съм ги прочел, някой доста съм вникнал какво иска да каже и смея да твърдя, че намирам сериозни потвърждения от Метафизични принципи, които Кийосаки не може обясни, но съм сигурен че богатият баща ги знае, но това е друга тема.
Добре четеш ама леко селективно - вземи прочети пак книгите и вникни не само чети и първо сигнално действай. Работил е няколко години в Xerox докато се начуи да продава, промотира МЛМ не защото ти е нулева инвестицията, а просто защото както ти писах, но ти не четеш, там те учат да продаваш.
Предлгам ти да си купиш Наръчник по Инвестиране и този път доста сериозно да вникнеш в нещата, после ще проумееш какво ти се говори.
МЛМ в БГ трудно се котира понеже се правят аналогии с Финансовите Пирамиди през 90-те не те знам колко си голям, но по стила на изказване и начините на аргументация си личи се си малък. Проучи, как стои въпроса и защо хората се парят. В Бг подходите са различни, спрямо западните. Обърни се към отдела ви по обучение, че се сериозно ви куца, нека те обучат кое как е.
А до факта, че нищо не инвестираш е безсмислено. Ти инвестираш за мен най-скъпото нещо, ти инвестираш времето което имаш. И не на последно място едно е написаното на книга, друго е реалността. Като грешно интерпретираш теорията, неизбежно ти се променя реалността.
P.S. И аз съм доста добре запознат с бизнес-инвестиционни философии, осбенно на Бъфет, но тука тези неща не се реализират. Не бъркай УСА меката на предприемачеството с БГ!
P.S. 2 Без опит и знания да не го докараш само до просешка тояга нищо, че за теб МЛМ е невероятен бизнес