Уж сериозен форум за сериозни предприемачи, пък се занимават с глупости...
Къф е казуса?По този казус ми е интересно как ще се произнесат еволюиралите бели мъже в темата:
Къф е казуса?
Момата са разчалмоса и тия я скриха докат са нагизди.
То па едно гиздене падна... Дегизировка му викаме ние, по военному.
Иначе да.. Това беше прието за висша форма на спортсменство. У нас дали е възможно да има подобна реакция - и на терена, и на трибуните? Не говоря за акомпанимента на ходжата, който е страшен фон за футболен мач, ама карай.
Аз имам. Такова нещо никога няма да се случи у нас, включително на женски мач с изцяло женска публика. Последното е в сферата на фантастиката, разбира се.Идея си нямам.
Въпросът е: добре ли ще е да се случи? Някакви евентуални бенефити или загуби?Аз имам. Такова нещо никога няма да се случи у нас, включително на женски мач с изцяло женска публика. Последното е в сферата на фантастиката, разбира се.
Ми знам ли... ОАЕ има женски футболен отбор, а ние нямаме и мъжки... Може да не е голяма загубата, но пък ме кара да се замисля къде стоим в цялата картинка? И от гледна точка на реалната ни позиция, се връщаме на въпроса: Имаме ли право да бъдем расисти, шовинисти, ксенофоби, изобщо да демонстрираме високомерие?Въпросът е: добре ли ще е да се случи? Някакви евентуални бенефити или загуби?
Естествено, че имаме право. Това си е правото на живот. Расизмът и "ксенофобията" са израз на инстинкта за самосъхранение. Подобно на реакцията на организма към чужди микроорганизми.Ми знам ли... ОАЕ има женски футболен отбор, а ние нямаме и мъжки... Може да не е голяма загубата, но пък ме кара да се замисля къде стоим в цялата картинка? И от гледна точка на реалната ни позиция, се връщаме на въпроса: Имаме ли право да бъдем расисти, шовинисти, ксенофоби, изобщо да демонстрираме високомерие?
Това стана офтопик още от създаването на темата, иначе товароносимостта ми, горната граница е 70 килаЩо? Колко ти е товароносимостта???
Уж сериозен форум за сериозни предприемачи, пък се занимават с глупости...
Юнак! Може да те викна ако реша да местя гардероб или нещо друго не много тежко.Това стана офтопик още от създаването на темата, иначе товароносимостта ми, горната граница е 70 кила
Когато инстинктът за самосъхранение се задейства без наличие на заплаха за живота, става въпрос за патология - в случая неадекватна реакция. Омразата на спортни състезания е неадекватно поведение. То па кога ли сме били адекватни, ама айде.. Нека не бъркаме спортната злоба с омраза по принцип.Естествено, че имаме право. Това си е правото на живот. Расизмът и "ксенофобията" са израз на инстинкта за самосъхранение. Подобно на реакцията на организма към чужди микроорганизми.
Африканци и мюсюлмани не са пригодени за живот в европейски общества. Има изключения - едикойси номер поколение на имигранти и то при добро желание/късмет.
sasipaha q taa darjava, brat4e!1!Аз имам. Такова нещо никога няма да се случи у нас, включително на женски мач с изцяло женска публика. Последното е в сферата на фантастиката, разбира се.
По този казус ми е интересно как ще се произнесат еволюиралите бели мъже в темата:
Разбрахме мразиш бели мъже и българите, мамка му, трябва ли да го пишеш на всеки пост. Шашава си.
Кой нармален човек, гледа женски футбол, това е обида за тоя спорт. Ти гледала ли си цял мач, защото аз съм го правил.
Аре и поздрав, да не останаеш на сухо.
Аз имам. Такова нещо никога няма да се случи у нас, включително на женски мач с изцяло женска публика. Последното е в сферата на фантастиката, разбира се.
Да ме прощава @mtpv, ама женския футбол си е много интересен.Виж са, тва е пример за спортсменство в /предполагам/ некоя мюсли държава, т.е. показват как противниковия отбор помага на девойчето да са зачохли. Тва в България нема как да стане, не щото сме расисти, просто тука немаме такива привички /и слава на богу и слава всички на воЕводи/, че няма. Ма тва не е расизъм. Женски мач не е лошо, що семки ще са излюпат, а най-якото е че дирекно мое си псуваш играча, без да намесваш майка му.
Абе каква омраза - това са били просто подигравки. И са били успешни само защото ония черничките са се познали в маймунските жестикулации или каквото там са правили. Вероятно всеки мач се озъртат за "расисти" и естествено намират.Когато инстинктът за самосъхранение се задейства без наличие на заплаха за живота, става въпрос за патология - в случая неадекватна реакция. Омразата на спортни състезания е неадекватно поведение. То па кога ли сме били адекватни, ама айде.. Нека не бъркаме спортната злоба с омраза по принцип.