Понеже съм потомствен цесекар, няма да влизам в празни спорове с теб.
И в нашите агитки има мърша, и като цяло поведението на футболните ни фенове е пълна селяния. Аз не ходя на мачове, но баща ми ходи. Ходи само на срещите с чуждестранни отбори, защото е по-безопасно.
Наясно ли си колко човека имат наказание? Я има 5-10, я не. Трябва първо да се накажат, че тогава да се прилагат мерките, които ти казваш.Според мен ще ни накаж
За да си купиш билет, ти трябва да го направиш само с лична карта. И се проверява дали имаш наказание, а влизането на стадиона ще става първо през полицията, като отново си показваш картата заедно с билета.
Наясно ли си колко човека имат наказание? Я има 5-10, я не. Трябва първо да се накажат, че тогава да се прилагат мерките, които ти казваш.
Даже в такъв случай не ти трябват и поименни билети, тъй като и с лична карта на входа ще те филтрират.
Обаче, тия хора не са случайни и се пазят от по-високо, тъй като са удобни за други 'мероприятия'.
И на какво основание ги слагаш под общ знаменател? Расата не винаги е свързана с конкретен тип манталитет и модел на поведение. Още повече тук става въпрос за спортисти, а не за джебчийки в градския транспорт. Хем не искате нас да ни квалифицират на общо основание, хем вие го правите спрямо хората от различните раси.А аз да ви питам, тея дето не са расисти, харесвате ли негри, цигани и всякаква подобна сган?
И на какво основание ги слагаш под общ знаменател? Расата не винаги е свързана с конкретен тип манталитет и модел на поведение. Още повече тук става въпрос за спортисти, а не за джебчийки в градския транспорт. Хем не искате нас да ни квалифицират на общо основание, хем вие го правите спрямо хората от различните раси.
Да, харесвам много хора от посочените от теб раси. Махатма Ганди, според ограниченото мислене на булгаристанците е "циганин". За останалия свят той е еманация за човешкия вид - повече от светец. Я кажи, ти па с какво си толко убав??
И като говоря за бялата раса, имам предвид бялата раса от мъжки пол.
Мдааам... расисти, шовинисти и сексисти - булгар, булгар в действие.
Знаеш ли, когато мъжете от бялата раса в България достигнат нужното ниво на еволюционното си развитие, ще установят, че всъщност неща като пол, раса, етнос, националност, образование, професия, титла и т.н., нямат никакво значение.
Мерим се по грешните параметри.
Не ми беше и хрумнало, че може да го казваш на някой друг. Когато си последователен във възгледите си, ставаш предсказуем. Неизбежно е.Хич ли не се усети, че специално за теб го написах Много си предсказуема
Мангала си е мангал, както и негъра, а в България още сме късметлии, че не са ни налазили масово чернилките в столицата! Виждала ли си нандибанди ли си каква си не те знам какво се случва в големите европейски столици, ходила ли си примерно в Лондон? Сигурно с кеф ще пристанеш на тамошната черна сган, или явно харесваш черните паламуди просто?!? )И на какво основание ги слагаш под общ знаменател? Расата не винаги е свързана с конкретен тип манталитет и модел на поведение. Още повече тук става въпрос за спортисти, а не за джебчийки в градския транспорт. Хем не искате нас да ни квалифицират на общо основание, хем вие го правите спрямо хората от различните раси.
Да, харесвам много хора от посочените от теб раси. Махатма Ганди, според ограниченото мислене на булгаристанците е "циганин". За останалия свят той е еманация за човешкия вид - повече от светец. Я кажи, ти па с какво си толко убав??
След толкова години все още имало балами да се връзват на нандитоМангала си е мангал, както и негъра, а в България още сме късметлии, че не са ни налазили масово чернилките в столицата! Виждала ли си нандибанди ли си каква си не те знам какво се случва в големите европейски столици, ходила ли си примерно в Лондон? Сигурно с кеф ще пристанеш на тамошната черна сган, или явно харесваш черните паламуди просто?!? )
А азиатците са по-интелигентни от белите. Какво означава това, по-низши ли сме от тях? Като играем срещу Япония, могат ли да издават маймунски звуци и да правят нацистки поздрави по наш адрес?