Ъпрегида засега !!!

С какво е по-добър?

Ти администрираш phpBB форуми и си пристрастен :D
Аз като потребител мога да кажа, че ми е по-удобно да пиша във vBulletin.
Preview на темите без да влизаш в тях, брой на участници във всеки форум и т.н.

Не мислите ли, че ако форума е по-тесен, а не е full screen ще е по-добре?

Никога не е излишно малко разнообразие и промяна, а с тях идва и издигането по-нагоре и нагоре. Успех момчета и действайте както до сега, помагате много.

Аз също харесвам повече phpBB. Вече съм про и в новата версия, която още повече ми хареса. Тоя вБюлетин създава някакво тягостно чувство както откъм клиентската, така и откъм админската част.
Не е ли време тази тема да се премести в "За Форума"?

На които му липсва старият форум доло вляво има дроп меню за смяна на темата сложих една CA Evo която напомня пхпбб

засега все още търся подходяща за фоума

ще сложа това е някакъв мод ще го потърся

ПП какво ще кажете за промените по темплеита вече достатъчно различни ли сме от сео форума ?

ще сложа това е някакъв мод ще го потърся

ПП какво ще кажете за промените по темплеита вече достатъчно различни ли сме от сео форума ?

бате, важно е съдаржанието ;)
Иначе добра идея е това с сменените икони на темите, на мен лично много ми помага и ме улеснява
Добре ще е обаче да сложите едно модче такова като тяхното да се показват последните теми :)

Мисля, че този темплейт би подхождал най-добре за форума, само трябва да се оправи хедъра и е перфе.... ;)

Защо не сложите този темплейт добър е :)

ако сайтът беше нов човек може да си прави колкото си иска промени. но при положение че толкова хора го посещават многото промени не са добра практика. в момента форумът много напомня на стария и по-добре само малки настройки да се правят, поне аз така мисля.

Горе