Какъв е акаунта ? Дай по-подробна информация.. Надявам се всичко да е легално, иначе кофти..
Помоли ме някой да го качаТова е нелегално и яко нарушаваш авторски права. Имай предвид, че рано или късно ще ти го думнат. Отделно са нужни няколко репорта и ще ти свалят канала.
NikinlayО, да.. @Blinky
Прав е и мен помоли момчето но аз отказахNikinlay
Е, човекът който ме помоли да напиша обява, тъй като той не може. Мога да пратя разговора на който иска
Кое е нелегално?Това е нелегално и яко нарушаваш авторски права. Имай предвид, че рано или късно ще ти го думнат. Отделно са нужни няколко репорта и ще ти свалят канала.
За сега не носи, не се използваТози канал носи ли някакви приходи?
Ако носи, какви са те и от какви източници идват.
Този канал носи ли някакви приходи?
Ако носи, какви са те и от какви източници идват.
Прочетет горните отговори аз непродавамНе носи приходи, защото материалите са защитени с авторски права. Понякога тюбата допускат да качваш нещо, което не е твое, но ако случайно се опиташ да го монетизираш, или те режат или приходите отиват при автора.
Чудя се с каква съвест се опитвате да продавате нещо, което нарушава нечии авторски права, с цел злоупотреба - да вземем парите на някой балък... Вярно е, че има доста заспали хора, но все пак аз лично бих се чувствал кофти ако стигна до там....
НямаЦена ?