$INeed$
Well-Known Member
Май всички вече сте чели за кибер-бореца на републиката и новия му работодател:
Има един коментар, който ми направи силно впечатление:
И като се замисля колко бивши министри и хора, на високи позиции от властта някак след славното си приключване на кариерата си в държавния апарат и всичко прилежащо, някак успяват да ги "привлекат" в определени компании, имащи май нещо общо с тях още при предишната им месторабота. Няма случайни неща, от мен да знаете.
И все пак, да му е честита новата работа и да черпи на първа заплата.
А1 привлече в екипа си бившия шеф на борбата с киберестъпленията в ГДБОП Явор Колев
Киберспециалистът Явор Колев се присъединява към екипа на "А1 България", съобщи мобилният операторТой ще отговаря за защитата на интелектуалната собственост на компанията.
www.dnevnik.bg
Има един коментар, който ми направи силно впечатление:
Помните ли как по-рано тази година ГДБОП прибра апаратурата на редица провинциални и квартални кабелни оператори заради нарушения на закона за авторското право. Операциите, доколкото помня, бяха съпроводени с ударна рекламна кампания на А1 и други едри доставчици, които да привлекат клиентите им, оставени без телевизия и интернет.
Сега, изненадващо, Я. К. започва работа именно в отдела за авторско право на А1.
И като се замисля колко бивши министри и хора, на високи позиции от властта някак след славното си приключване на кариерата си в държавния апарат и всичко прилежащо, някак успяват да ги "привлекат" в определени компании, имащи май нещо общо с тях още при предишната им месторабота. Няма случайни неща, от мен да знаете.
И все пак, да му е честита новата работа и да черпи на първа заплата.