Както някой по-горе каза - обърнахте тема за хейт в хейт. И добре няма да ползваме чуждици, а ще го нарека комплексарщина.
Добре. Съгласен съм, че не всички могат да възприемат мое мнение като правилно, и с право - все пак зрели хора сме, всеки има мислене и мнение.
Въпроса беше такъв - до кога ще си даваме анонимни точки за щяло и не щяло. Явно доста хора от тук не разбират смисъла на репутацията и няма да коментирам червената точка в актива ми. Явно, комплексираната личност от която се тръгна темата, все още не разбира за какво е тук.
Като резултат на всичко това, ще се радвам, ако помислите върху вариант, в който при даване на репутация, то тя да бъде записвана с юзернейма който я дава. Варианта не е толквоа сложен, ако не се лъжа, поне с 3.8 беше така - просто се добавя един variable преди sql queryto.
Е репутации като тазвечершната - "яж дърво и ти тогава ;-)", само може да те накарат да спреш да изказваш мнение. Но мен лично ми е любопитно, кои аджеба са тези анонимни "звезди".
Глупаво е да се "раздаваме" по този начин, само защото нечие мнение не е като нашето.
Впрочем най-точно до моето мислене е коментара на adi от първата страница.
Unwise, за теб може да е безполезен, за мен може да не върши никаква работа, но за друг може да е от полза. Не виждам защо споделянето на мнение и знание (или не знание), трябва да се категоризира като ненужно, защото точно това се показва с тези отрицателни репутации. Няма ли да е по-добре да си изкажеш мнението в темата? Да кажеш - мислиш грешно, това не върши работа/това не е правилно и т.н., вместо да се раздават изречения съставени от 3-4 думи, от които дори не можеш да разбереш, що аджеба някой не се е изкефил от мнението ти.