активиране на moneybookers и paypal

devilx

Well-Known Member
здравейте,

опитвам се да активирам картата си пейпал и монейбукърса..

от монейбукърса ми изтеглиха пари за верификацич 4.61 лв а те искат да им въведа сумата в евро ,някой може ли да сметне то4но колко да въведа.. А мога ли да изтегля парите или задължително трябва да 4акам да се верифицира. и друг въпрос за теглене и депозиране отделно ли се верифицира.

А пейпал ми дръпнаха пари и незнам до колко време трябва да дойде кода.

В интернет банкирането ти, като основание за изтеглянето на сумата, трябва да ти пише точната сума в евро която са изтеглили. Поне така беше при мен като си верифицирах 2 от картите.
Същото се отнася и за пейпал.

От: активиране на moneybookers и paypal

03.04.2:сметката ОПЕРАЦИЯ НА ПОС 03.04.2011 18:51
Авт. код: B93725

4.61

DSK BANK
ако може да сметните
курс EUR1.95301.9580

4.61

DSK BANK
ако може да сметните
курс EUR1.95301.9580

Абе едно врабче ми беше казало,че в училищата бъка от неграмотни,ама аз ТОМАНЕВЕРНИ не повярвах...

От: От: активиране на moneybookers и paypal

Абе едно врабче ми беше казало,че в училищата бъка от неграмотни,ама аз ТОМАНЕВЕРНИ не повярвах...

Ааа бърка6 са не6ту...:wink: Едно нещо има калкулатор му викат - то знае верният отговор. :)

Трудно ще налучкаш курса в момента на тегленето, и при третия опит които няма да ти е верен и се блокира, повече не можеш да въведеш сумата. За захранване на МБ най-добре е през Е-PAY комисионната е по-малка само 0.7% от сумата, докато за захранване от карта е 1.9%! :)

За теглене си регнах банкова сметка, кода се получава с писмо по пощата, дойде за около 10-12 дена!

Успях да си верифицирам пейпал акаунта токущо. Пуснах парите за теглене дано да стане. Сега чакам и за moneybookers да измисля нещо че оттам имам да взема..

верифицирах си картата в монейбукърса но май е само за депозиране, опитвам се да изтеглям парите пише You don't have enough money on your balance to withdraw funds. пък имам 115 лева

Tрябва да изтеглиш по-малко, като оставиш там за таксата да си вземат, няма как да изтеглиш точно 115:)

те по принцип показаха колко можеш да теглиш като махат таксата. Проблема беше в това че искаха да оставят 1 лв в сметката.

Горе