B balki88 New Member 23 Август 2015 #1 здравейте искам дави попитам трябва ли да имам фирма за да кандидатствам за афилиейт в bet365 или не
P pingvin4o0 Member 23 Август 2015 #2 От: афилиейт за бет356 До колкото знам не ти трябва фирма за кандидатстване. Поне мен ме бяха одобрили навремето, когато работеха и за България.
От: афилиейт за бет356 До колкото знам не ти трябва фирма за кандидатстване. Поне мен ме бяха одобрили навремето, когато работеха и за България.
BurnX Well-Known Member 24 Август 2015 #4 От: афилиейт за бет356 От 0 до + безкрайност. Зависи, колко играчи ще си намериш.
P pingvin4o0 Member 24 Август 2015 #5 От: афилиейт за бет356 Това няма как да ти го кажа, тъй като си зависи от теб.
scorebg Active Member 24 Август 2015 #6 От: афилиейт за бет356 Имай предвид, че в момента нямат активни реклами за българския пазар, иначе казано трябва да рекламираш на друг език от български. Е и тук има хора, който го правят, но отговорността си е тяхна.
От: афилиейт за бет356 Имай предвид, че в момента нямат активни реклами за българския пазар, иначе казано трябва да рекламираш на друг език от български. Е и тук има хора, който го правят, но отговорността си е тяхна.