magnit
Well-Known Member
От: Re: безПРОБЛЕМНАТА "услуга" на HUGO.bg
Нямам колега, това е лошото. Според аналитикса, снощи са спряли посещенията около 23:00 часа. Лошото е че не ми дава поне бекъпите, за да не страдат и други хора около мен.Това са 3 сайта и 3 години къртовски труд. Иначе следи темата, звънях му от друг номер пак не вдига. Поне да излезе като мъж тук и да каже, че има проблем, който ще бъде отстранен до... ден, два...три...пет, и така. Не ми вдига телефона, не ми отговаря на имейла... незнам какво цели...???
Самото мерене на процесорното време на минути е малко некоректно - едните могат да ползват умрели дърти процесори на по 5-6 години, а другите - модерни и значително по производителни. Така че мерната единица "минута" не означава едно и също навсякъде.
А иначе колегата дето не му работят сайтовете - ако имаш бекъпи, взимай си един VPS от delta.bg и качвай там. Сигурно ше ти е по-скъпо от тоя световно неизвестен hugo.bg, ама поне ще спиш спокойно.
Нямам колега, това е лошото. Според аналитикса, снощи са спряли посещенията около 23:00 часа. Лошото е че не ми дава поне бекъпите, за да не страдат и други хора около мен.Това са 3 сайта и 3 години къртовски труд. Иначе следи темата, звънях му от друг номер пак не вдига. Поне да излезе като мъж тук и да каже, че има проблем, който ще бъде отстранен до... ден, два...три...пет, и така. Не ми вдига телефона, не ми отговаря на имейла... незнам какво цели...???