Re: От: въпрос за crocmint
А аз си мислех че е номер :lol: значи така тогава order now ще има
Видях, че си сменил тамлейта сега, преди малко. Този е доста по-добър от стария. Само мога да направя забележка към текста. Това не е добре направено Sales Copy, което да продава. Както казах в предишния си пост, много е важно да го убедиш и да му представиш всичко по един доста добър начин и красиво. Това, което казах "да е направено така, че ти да искаш да си го купиш" не е метафора или преувеличение. Застани от страни, погледни го добре, разгледай го детайлно и си задай въпроса "бих ли купил от тук?". Отговорът ти ще ти каже всичко. Това е хубавото на повечето маркетолози - могат да го погледнат от гледната точка на потребителя и да кажат какво не им харесва и кое ги е отдръпнало. Мисля, че и ти можеш да го направиш. Аз ще ти дам няколко жокерчета под формата на въпроси, като потребител естествено:
1. Този текст достатъчно убедителен и подреден, за да не дразни ли е?
2. Добре подредени ли са нещата, за да успея да видя какво ми трябва без да ми шава погледа?
3. Мога ли да се доверя на сайта/блога?
4. Нещо давали ми гаранция за успеваемост?
5. Мога ли да намеря малко повече инфо, за да предприема действие?
Това за момента ми идва на ум. Искам да ти кажа, че наистина си на прав път и с още малко тунинг ще стане доста добро блогче, което ще продава доста успешно. Естествено, нужен и таргетиран трафик.