ЛевскиЗавинаги
New Member
FERRARIST каза:Надали ще имаш проблеми - те не пращат парите към някой с твоето име, а към акаунта който имаш, и сметката или картата която е верифната към него......дали ти си Пею пеев, а авера ти Аню Анев няма значение.....ЛевскиЗавинаги каза:Искам да ви попитам следния въпрос.Извадих си карта чрез името на един приятел защото правя 18 след седмица и не ми се чакаше :lol: Та картата е извадена от 2 седмици,регистрирал съм се в пейпал и съм Verify.Но акаунта е на мое име.Тоест щом тръгна да си превеждам пари и на информацията пише name on card:моето има.А името на картата е на моят приятел.Та въпроса ми е ще има ли някакви проблеми ако пратя парите от пейпал акаунта ми към картата :?: Благодаря предварително
Специално доколкото са ми личните проучвания за БГ Пейпал, можеш да имаш карта на едно име, а да се регнеш в Пейпала с друго - да пуснеш картата си дето не е на твое име, да и вкараш там всичките детайли, да ти я приеме(ако тя е валидна, и има кинти в сметката).....ако енролнеш и получиш номерата и се верифнеш е по добре......не че не може и да ти я отхвърли.....може и още как.....но това което имам врпедвид е че можеш да имаш Пейпал с едно име, и феривната БГ карта на друго......
Благодаря ти много ! А знаеш ли горе-долу за какво време се прехвърлят парите,защото гледам си запознат 8)