Продава се: действащ сайт за преводи с база данни за преводачи

xainov

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
33   0   1
Здравейте, колеги!
Пускам отново за продажба сайта си за преводи и легализация на документи.
Сайтът е на Joomla 1.5 и се класира на топ 5 страници в Google по доста ключови думи (онлайн преводи, prevodi и др.).
Предлагат се преводи(устни и писменни) на над 20 езика, сред които и някои доста рядко срещани (като японски и унгарски например), както и легализация на документи.
Работим на схемата, че всичко се заплаща преди да извършим услугата, защото съм се напарил 1-2 пъти в началото от разни измамници.
Хостингът и домейна струват 60 лв на година. Платени са до 20.12.2015г.
Така изглежда админ панела:
admin.jpg

Това е оборота по сметката ми от началото на годината:
oborot.jpg

Уточнявам, че половината от сумата НЕ Е доход от сайта. Подробна разпечатка ще покажа при лична среща с потенциален купувач.
Сайтът ми има няколко редовни клиенти, продавам го, понеже ми трябват пари за скорошното реализиране на друг проект.
Очаквам предложения в четирицифрения сектор от сериозни хора. Склонен съм на договорки, но не и на подаръци.
Срещу договорената сума получавате административната парола за достъп до сайта, контакти за поддръжка на хостинга и домейна(не се води на мое име в интернет, по документи си е мой), база данни с преводачи, поща с кореспонденция с клиенти и разяснения кое как става.
Ще помоля без спам, смешни предложения, както и предложения за бартери!
За връзка с мен: ЛС тук, мейл: [email protected]

Последно редактирано:
От: действащ сайт за преводи с база данни за преводачи

Колега, на твое място по-добре щях да прикрия личното инфо от сриншота..

Предпочитам да е така, защото някой може да си помисли, че е изфабрикувано.

Ако някой желае да запази сайта за определно време, искам капаро 300 лв.

А хората, които превеждат? Как им се плаща на тях? Или ти само сайта продаваш, ако е само сайта. Свържи се с другите prevodachi.eu, скоро те ми превеждаха 1 документ и ги гледам, че натискат яко на СЕО и реклама. :)

Интересно как си скрил истинското инфо горе, а после в референцията на превода ги има всичките детайли. И да питам каква ми е гаранцията че преводачите ще продължат да работят с новия купувач, и какво значи "не се води на мое име в интернет, по документи си е мой"?? Ще ми се прехвърли ли домейна на мое име или не?

На хората, които превеждат им се заплаща след като направят превода (по банкова сметка). Написал съм какво продавам - сайта, домейна, база данни с преводачи (които ще продължат да работят и с нов собственик на сайта - гаранцията за това е коректните взаимоотношения, които имам с тях), контакти за поддръжка на хостинга и домейна. И обеснявам - сайта се води на мое име, хостинга и домейна се водят на фирмата, която ми направи сайта. Аз плащам на тях, те плащат всяка година хостинга и домейна. Няма проблем новият собственик на сайта да поиска той да си плаща хостинга и домейна самостоятелно, тогава ще се промени информацията и това е. На мен така, както е сега, ми е достатъчно удобно.

Ето как се класира сайта по някои ключови думи

Причината за определяне на цена в четирицифрения сектор е приходите на сайта от последните 10 месеца (оборота е над 3000 лв). Слагам ориентировъчна цена от 1600 лв. Защо толкова ниска цена в сравнение с оборота - защото това е оборот, а не чиста печалба. Подчертавам, че сайта генерира такива приходи без каквито и да е реклами. Очаквам предложения.

Сайта ми харесва, но лично на мен под никой от изброените ключови думи не ми излиза в гугъл..

Виж файлът 11715

Това е от преди малко принт скрийн къде излиза сайта към днешна дата.

Как се процедира счетоводно, ти плащаш на преводачи и издаваш фактура на поръчителя, преводачите наети лица ли са или и те ти издават документ за извършената услуга

Преводачите са наети лица, на които се заплаща за направения превод. Фактури не издавам, управлявам сайта и услугите, които предлага като физическо лице.

А колко е печалбата ти по месеци, като най-важно е последния месец да ми кажеш

За м. Януари 2015г. 102 лв. За останалите месеци мога да извадя разпечатка назад и да ви покажа.

Значи оборота пада от миналата година, така ли? Защото от първия скрийншот е по голям разбито на месеци

Горе