Продава се: действащ сайт за преводи с база данни за преводачи

От: действащ сайт за преводи с база данни за преводачи

Какво означава оборота пада? Имало е толкова работа, толкова средства съм получил. Ако се занимаваш с онлайн бизнес, трябва да ти е много ясно, че месец с месец еднакви няма. Ако си заинтересован, ще се видим, ще ти покажа извлечение по сметката си и ще видиш какви са оборотите и за каква смешна цена продавам сайта в сравнение с тях.

Интересувам се, но искам точни данни

Какво означава точни данни? Виж, това, което мога аз да направя е да си извадя разпечатка по сметката. От там нататък нито ще убеждавам предубедени хора, нито ще се обяснявам сякаш продавам бизнес за милиони. Срещаме се, вадя разпечатка по сметката, показвам ти какви са оборотите и толкоз.

Казах, че имам интерес. Искам да видя посещенията, сметката и списъка с преводачи, но ако смяташ че съм предубеден по-добре недей си прави труда да ми пишеш и ще ти пожелая успех с продажбата

Сметката мога да я покажа, посещенията също. Списъка с преводачите няма да го дам преди да ми се заплати и прехвърли сайта.

Това са посещенията на сайта от създаването си през 2010г. до днес.
poseshtenia.jpg

Подкрепям си и казаното за дохода за м. Януари
pla6tane.jpg

Последно редактирано:

Да, за сайт с приходи над 2000 лв на година реалната цена е 500 лв. Колега, ти чуваш ли се?

Ок, аз ти продавам сайта за 500 лв, ти си ги изкарваш тия пари за 2 месеца или дори за 1, и аз мога да си гледам работата. Ясно, че ти се иска, но няма да стане. Ако сложа цена, както всички останали тук, т.е. цена, равна на печалбите от сайта за 6 месеца, тези 1000 лв, които искам само ще ги сънувате. Сайтът на мен до тук ми е стъпил над тези 1000 лв, но така или иначе ще го продам, няма да го подаря. Така, че хайде без подобни смешни предложения и констатации. Когато продавате нещо ваше, което печели, ако искате го и подарявайте. Ваша преценка. Сайтът си е мой, цената е такава.

Значи сайта може да печели 2к на година, но бруто, защото ти плащаш на преводачите. Кажи нето печалба

Написах, че оборота е над 2к на година, и то доста над 2к. Примерно само за м. Декември оборота е 970 лв. От тях около 30% са чистата печалба за мен.

И аз я вдигам шото ми трява цена ама промосионал

Обявил съм цена 1000 лв, за сериозен купувач ще сваля още малко, ако някой се реши да купи още нещо от нещата, които продавам (другия ми сайт или домейн, в комплект с този сайт), цената ще е още по-промоционална.

Горе