Сега ще го разпиша с трите примера кога е пирамида и кога е
Да вземем за пример продукта Премиум Акаунт Във форума цена 60 лв.
Пускам програма 20 лв за реферал пордажба -
Не е прирамида
=================================
Пускаме още няколко нива
5 лева за продажба на човек под вас,
3 лева за продажба на човек на човека под вас
2 лева за продажба на човека на човека на човека под вас
1 лв за продажба на човека на човека на човека на човека под вас
хубаво млм на 5 нива (доста са на три 4) -
НЕ Е ПИРАМИДА
Пускам такса продажба за правото да продавате премиум акаунти - дакажем 100 лв. Включва 100 персонални визитки, лъскави каталогчета с предимството да си Премиум и други рекламни материали, счетоводна конуслтация на продавачите да си осчетоводят продажбите -
НЕ Е ПИРАМИДА -
така работят големите млм в областа каталогчета и мостри стартово за някакви къси пари (мисля че бяха 40 -60 лв)... ако имате волюм на продаби следащите са фрии ако не пак си ги купувате и раздавате... при всеки бинзес има риск...
Хората под вас си плащат каталогчета и мострите вие си взимате процента от техните продажбите на Премиуми по таблицата горе
Към горното МЛМ за премиума:
Пускам такса 3000 лв за правото да продавате Премиум Акаунт -
взимате 1500 за продажба на правото друг да продава премиума (с две продажби се избива закупеното от вас право)
взимате 500 лв за продажба от човек от под вас на право да се продава премиума
взимате 300 лева от продажбата на правото на човек на човека под вас да продава премиума
взимате 200 лева от продажбата на правото човека на човека на човека под вас да продава премиума
и псоледно взимате 100 от продажбана на правотоо на човека на човека на човека на човека под вас да продава премиума
Аз винаги си прибирам по минимум 500 лв на всяко ниво от горе до долу (или повече ако резна нивата до три повече) и всички се концетрират да продават правото за продажба Премиум Аканунта а не самия Премиум (
в следаща фаза Премиума почват да го раздават за тяхна сметка иначе ще изгорят с трите хилки все пак гоним таргети
Прибирам си и по 30 от това
СТАВА ПИРАМИДАЛНА СХЕМА според доста западни законодателсва и за канада съм сигурен че така гледал съм линкове ще поровя за сащ вече дадох...
В бг закона е не е съвършен и все още може последното ама май тези ще са последните...
ПП за да съм груб ако за 3 месеца не продадете поне два Бизнес по 3000 лв пакета също си губите правото от нивата бизнес пакети :lol: Не е пирамида по БГ закона ама играта ще звучи малко като : Аз печеля вие губите :lol: и ще е хубав начин да прибереш още 6 бинки от парите на висчки по веригата