е това вече е готин сайт за групово пазаруване

testkiwi

Well-Known Member
https://www.surikat.bg/

днеска си ходя по улицата, излазям от подлеза на ндк и гледам неква лепенка на плочките "сурикат.бг" - ама нищо друго и направо се изядох да разбера къв е тоя сайт аджеба? нямах нито телефон, нито нищо да видя
ама на външен вид няма нищо общо с другите - супер много ме кефи

вие какво мислите? :)

От: е това вече е готин сайт за групово пазаруване

Аз видях на една маршрутка някакъв нов сайт за групове....Стават все повече всеки ден.Но малките като този нямат достатъчно оферти....вече трябва и разнообразие да има.

Суриката е малко по различен от останалите като профил. А няма как да са много по различни, защото след като някой пусне нещо ново останалите съдират телефона на новата фирма да пусне и при тях :)

Аз мисля, че има голям глад за сайтове за групово пазаруване.... Поне 100-та още липсват на пазара :D

Ше станем бая колектив май ахахаха

Само дето точно 3ма (съвсем случайно стана на въпрос) ми се оплакаха, че са хапнали дръвцето пускайки си такива ГРАБНИ оферти :)

Момента е идеален как е бум на тия работи и още се не знае кой кой е и всичко ламти за оферти и отстъпки - Трябва само едно добре барнато сайтче и база данни с мейли за две седмици докато се усетят лакомиите може някой да ги изтръска 20 бона набързо та да има да си харчи лятото

http://www.zadrujno.bg/r/channel1?&id=680
Това е офертата.

Специалистите в Аура център Лотос чрез снимката ще проведат диагностика на психоемоционалното Ви състояние, както и на вашите енергийни центрове (чакри). В зависимост от цвета на биополето си ще разберете своя характер, своята жизнена мотивация и по какъв начин да хармонизирате отношенията със себе си, с любими хора, с деца, родители и партньори.
Само за 45 лв. :D

Евала, постарали са се със суриката. И на мен ми харесва :D Само домейнът си остава пълнa мистерия.. защо точно сурикат :D

Пазарът вече е в процес на спад... :)
Ако расте някой, това са буквално най-големите. Макар и от там индикациите да не са позитивни :)

Пазарът вече е в процес на спад... :)
Ако расте някой, това са буквално най-големите. Макар и от там индикациите да не са позитивни :)

Ти от кой застана със слона? От големите, малките или спря в центъра?

Най-големите са 2, има още няколко, които дават заявка и се опитват, но нямат подобни бюджети. :)
Ние сме след най-големите и wannabe големите долу горе (6-10 място по приходи по преценка на око).

Здравейте на всички, които са дали мнение за нашия сайт - Surikat.bg! От името на целия ни екип, бих искала да ви отговоря на няколко въптоса, както и да коментирам дискусията до момента. На първо място, много се радваме, че ви е впечатлила кампанията със стикерите. Тъй като нашето позициониране на пазара е насочено към модерното общество, което не се страхува да разнообрази ежедневието си с интересни активности и курсове, за нас е важно и начините, по които рекламираме да следват същите принципи.

Относно името на сайта, то е колкото буквално, толкова и символично. Сурикатът е животно, което живее колонии, наброяващи до 40 индивида и е един от най-социалните бозайници. Енергичен и умен, той със сигурност се отличава като едно от най-любопитните същества на земята. „Сурикат” е нарицателно за хората, които считат за важно да запълнят свободното си време с емоции, адреналин и нови знания.

За тези от вас, които са харесали сайта като дизайн и функционалност, можем да кажем, че това е неразделна част от нашата мисия. Въпреки пренасищането на пазара със сайтове за групово пазаруване, ние целим да се отличим с високо качество, както на услугите, така и на самия сайт като продукт, създаден от професионалисти и целящ удобно и приятно пазаруване. Основната ни отличителна черта, обаче, остава нашата профилирана дейност, а именно предлагането на услуги за свободното време - оферти за спорт, екстремен и активен туризъм, уроци, курсове и занаяти. При нас няма да видите оферти за макарони или маникюр. Нашата гаранция към вас е да продължим да предлагаме интерсни и атрактивни опции за уикенда и активности за всички сезони, интереси и натури!
А в страницата ни във Facebook очаквайте още игри, с които може да спечелите ваучери за някои от нашите оферти!

Екипа на Surikat.bg

Горе