gshopov
Well-Known Member
абе искам да ви питам до ся не съм теглил от гоогле и този месец реших да си дръпна парите и кво става на няква дата там отключвам ацц-то нали да може да се пращат това е преди 15.06 и кво става на 16.06 влизам и гледам че съм забравил да избера начин на пращане много тъпо се чувствам защото няма ги пратят и си казвам ок няма да заключвам пък дригия месец нали ще ги пратят
и сега решавам да си разгледам кви пари са падали последните дни и виждам опция приход от последно плащане wtf ? нали не съм избрал начин на изпращане на чека кво става ? си викам и реших да ви питам да не съм разбрал нещо грешно
значи ли това че те са ми пратили чека нищо че не съм избрал стандартна или експресна доставка и ако да до колко време обикновенно пристига
сори за многото писане ама обичам си пиша нищо, че немога да пиша
и сега решавам да си разгледам кви пари са падали последните дни и виждам опция приход от последно плащане wtf ? нали не съм избрал начин на изпращане на чека кво става ? си викам и реших да ви питам да не съм разбрал нещо грешно
значи ли това че те са ми пратили чека нищо че не съм избрал стандартна или експресна доставка и ако да до колко време обикновенно пристига
сори за многото писане ама обичам си пиша нищо, че немога да пиша