Ush Master
New Member
Хора имам идея за сайт мога да си направя дизайна обаче не мога да напиша кода.Нямам и пари за да платя някой да ми го направи.Единственото което мога да направя е статичен сайт мисля че така му се викаше а на мен ми трябва динамичен!Тематиката на сайта е уроци,предлагане на продукта за който ще пиша,и някои други неща за него.Абе накратко казано нещо като сайтовете за фотошоп уроци.
Незнам какво да правя иска ми се да изкарвам пари от интернет,пък и ме влече областа в която ще пиша!Какво бихте направили на мое място?Не мога да започна да уча за динамични сайтове защото ще отнеме години вече половин година чета уроци за правене на динамичен сайт и нищо не мога такаче няма и смисъл да продължавам!Тъпо ми е да стоя без да правя нещо.
Незнам какво да правя иска ми се да изкарвам пари от интернет,пък и ме влече областа в която ще пиша!Какво бихте направили на мое място?Не мога да започна да уча за динамични сайтове защото ще отнеме години вече половин година чета уроци за правене на динамичен сайт и нищо не мога такаче няма и смисъл да продължавам!Тъпо ми е да стоя без да правя нещо.