delta_force Active Member 15 Април 2010 #3 От: избор на хостинг да, можеш да му насочиш ДНС-ите да бъдат към бг хостинг.
aquilax Member 15 Април 2010 #4 От: избор на хостинг Принципно може, поне аз не знам хостинг в който да не може.
mvmrik Well-Known Member 15 Април 2010 #5 От: избор на хостинг Може разбира се, ако искаш и на твой сървър можеш да си го слагаш, няма проблем.
От: избор на хостинг Може разбира се, ако искаш и на твой сървър можеш да си го слагаш, няма проблем.
martyyy Member 15 Април 2010 #6 От: избор на хостинг и аз така знам просто не ми си е налагало и незнаех
martyyy Member 16 Май 2010 #8 От: избор на хостинг да ама до колкото разбрах трябва да платя за това в хостгатора или не съм разбрал
От: избор на хостинг да ама до колкото разбрах трябва да платя за това в хостгатора или не съм разбрал
AMOUN Well-Known Member 16 Май 2010 #9 От: избор на хостинг ибаваш са нали ? ко общо има хостгатора тука?
martyyy Member 16 Май 2010 #10 От: избор на хостинг щот искам да си взема от годади дамеина и да си го трансферна в хостгатора
martyyy Member 16 Май 2010 #11 От: избор на хостинг и защо пък искат да има званя то и немога да им званна дава ми заето