Приблизително 10-11 години от както се занимавам с уеб и от тогава до ден днешен съм при тях, експериментирал съм с още няколко Български хостинг компании но от другите останах само сравнително силно разочарован. За мен лично СуперХостинг са си номер едно в България и въпреки всичко, не отричам в никакъв случай, че цените биха могли да се леко по-меки. Като цяло за всичко останало съм адски доволен, а и като техен дългогодишен бизнес клиент ми правят добри цени за доста неща, имал съм всякакви прищявки и всичко си минава по вода след правилната кореспонденция с тях. И да, дори от самата хостинг гледна точка, има какво още да се желае при тях, но на мен всичко ми е ок така. Поне за момента, не бих ги сменил в никакъв случай, имам желанието да изпробвам друга конкретна компания, но уж работи с Българи, Българи я поддържат, а няма Български език в сайта им, няма Български методи описани в сайта за самото плащане и до колкото съм информиран сървърите им не са в България, което хем е плюс, хем е минус и т.н.
Все пак, всеки има право на избор и сам си решава на кого да се довери за тези цели, не смятам, че има някакво значение това, че цените им са по-високи, след като са си описани в самия сайт, това, че някой не ги е видял, за мен не е точка за сравнение и плюене. Всеки може да се откаже от услугата и вариантите са или да си върне поне част от парите или да ги забрави. Мой пример с голяма фирма, която предлага услуга Общи условия, реших да изпробвам с мисълта, да не би, тези които си пиша аз да са някакви безсмислени или да изпускам нещо. Заплатих 300 лева, изпратиха ми ги, като предварително водихме кореспонденции и в изпратените, дори липсваха два от най-важните фактора към услугата + на няколко реда присъстваше името на някакъв друг уеб сайт за което ми беше една от основните закачки с тях, а самата услуга, бе съответно и най-високият план за 300 левчета. Една седмица след това допълнителни кореспонденции и глупости, че чак с адвокати се разправяхме, бе на кратко, дадох 300 лева, за нещо което не ми вършеше никаква работа и не можеше да се сравни със собствените ми описани от мен общи условия. Исках си сумата, исках си и максимума от списъка, нито едното нито другото. Преди буквално два дни, получих същия списък от тях, който бях получил и в самото начало, като този път липсваха направените от адвоката категории относно договорките за самите платени услуги но за сметка на това, имаше описание коя категория, какво означава. Смешна работа бе всичко с тях, относно и главно с тази им услуга.
Та смисъла е или да се опиташ да говориш с тях за намаление или просто скланяш главата, тъй като цялата информация при тях поне присъства и е публична, просто е трябвало сам да си преценяваш всичко. Ако искаш по-големи намаления, вадиш тлъстата пачка, сядаш и говориш с тях за дълъг период от време да се предплати всичко, като горещо те интересува да ти направят намаление.