рядко има конкурси без посочен краен срок. Мислех че възможноста да участва всеки без да инвестира много време или други ресурси компенсират тази особеност.
Всяко време е пари, дори ти самият да го смяташ за "малко". Защото 10 пъти по "малко" става "много".
Аз не искам да се бъркам на участниците, които са се анвили да ти пускат домейни, може би предполагайки, че ще си поне в границите на коректното и от срам ще вземеш да го приключиш този конкурс преди десетия му юбилей, не знам, те ще кажат, но когато някой иска да му бъде свършена услуга или работа и напълно се освобождава от отговорност( кога ще избере, кога ще плати, дали ще избере, дали ще плати), то този човек може да си прави каквото си иска според неговите собствени разбирания, което особено при тема-конкурс е последното нещо, което участниците искат.
Това, че те критикувам обаче, не означава, че няма да участвам в конкурса, mind you.
Моето предложение е:
ne-se-li-nauchihte-che-klienti-koito-ne-znaqt-kakvo-iskat-no-iskat-vsichko-nikoga-ne-plashtat-na-kraq-no-sega-pone-shte-nauchite-vsichki-po-neshto-ot-tozi-konkurs-taka-che-evalata.bg
И те така. Ако решиш, че аз съм победителят, приемам плащания само в швейцарски франкове, но за теб ще направя изключение и може да ми платиш част от сумата в часовници, пък може би ще се усетиш, че със всяка изминала секунда тази тема и ти като потенциален човек с който да правиш бизнес, ставате все по-смешни? Но всеки си знае сам за себе си.