От: изпълнение на дизайн за Summer Cart 4
Почвам да се дразня вече леко. Може ли да си направите още 5 акаунта? И след като не разбирате от дума го объщам в другата посока.
СъмерНещо си не струва понеже:
1. цената е ниска на каква база??? 530лв./0лв. кое според вас е по ниско???
2. СЕОто е добро в сравнение с ??? флаш сайт, сигурно е по добро
3. платежните методи не струват поради простата причина че все още са леко неприложими за БГ
4. интеграция, ми то и Вмарта си има модул, даже е безплатен, даже и Еконт сами го настроиват при молба и не ми искат N-стотин лева
5. страхотен дизайн, пука му че му дреме на собственика като има да избива стотици левове от този прекрасен невероятен и неповторим и уникален четиригодишен професионален продукт??? аз пък къв дизайн имам на тоалетната, много бързо и лесно се работи в нея
6. WТF??? че те всички платформи имат промо продукти и сортиране???
Има си Summer Cart доста предимства:
- ниска цена;
- seo-то наистина е добро;
- сравнително лесно интегриране на дизайн;
- разбира се няма как да не спомена многото платежни методи, което както и да го погледнем си е удобство за клиента. Колко магазини предлагат разплащане, чрез transcard или Diners, напр.? Няма значение, че масово се използва наложен платеж в момента, т.к. няма винаги да е така. А и според мен колкото повече предлагаш на клиентите си толкова по-добре - нека всеки плаща както му е удобно на него.
- интеграция с Еконт и Спиди - добре работи, но трябва да се обърне внимание и на др. - напр. Лео експрес, Сити експрес и т.н.
- страхотен дизайн на администрацията (не е дървен, както на повечето платформи) - изключително важно за бъдещия собственик на магазин- работи се бързо и лесно.
- Удобно сортиране на продуктите на активни/неактивни; възможност за избор къде да са видими промоционалните продукти - начална страница и/или категорийни страници и др.
Доста плюсове има Summer Cart и макар, че има и някои минуси за които се сещам, определено няма по-добра система за е-търговия предназначена за БГ фирми.
Почвам да се дразня вече леко. Може ли да си направите още 5 акаунта? И след като не разбирате от дума го объщам в другата посока.
СъмерНещо си не струва понеже:
1. цената е ниска на каква база??? 530лв./0лв. кое според вас е по ниско???
2. СЕОто е добро в сравнение с ??? флаш сайт, сигурно е по добро
3. платежните методи не струват поради простата причина че все още са леко неприложими за БГ
4. интеграция, ми то и Вмарта си има модул, даже е безплатен, даже и Еконт сами го настроиват при молба и не ми искат N-стотин лева
5. страхотен дизайн, пука му че му дреме на собственика като има да избива стотици левове от този прекрасен невероятен и неповторим и уникален четиригодишен професионален продукт??? аз пък къв дизайн имам на тоалетната, много бързо и лесно се работи в нея
6. WТF??? че те всички платформи имат промо продукти и сортиране???