Колко линка са сложили в сайтат ти?както писах по горе че ще споделя , ТЕЗИ платиха за 560 кредита вземах около 7 $ ,но както каза рак по горе
важното е да се пълни с качествен контен сайта
Колко линка са сложили в сайтат ти?
Какъв е ПР на сайта ти?
За колко време натрупа тези кредити?
Много бях доволен от backlinks докато не получих "Известие от Google Инструменти за уеб администратори за открити неестествени връзки"...
Така че умната!
Спокойно не се оплаквам, няма пострадали - върнаха ми рейтинга.заглавието на темата само по себе си говори,а ти щом си го слагаш на основен сайт никой не ти е виновен...
Става автоматично след като си сложиш плугина и го валидираш. Погледни ако искаш тук се дискутира http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=29170 Ако нещо не ти е ясно пиши на ЛСКак и къде точно става добавянето на статии, като аз само линк блок съм качил (просто не виждам как да кача друго)?
Здравейте!
Искам да ви попитам, ако приемем, че имам домейн с ПР1+, чието съдържание се махне и се сложи празен WP, без никакви публикации .... дали ще проявят интерес от PostLink и Backlink?
Да, това ми беше питането. Чудесно. Може в скоро време и аз да се включа Надявам се следващият ми пост в темата да е за получено плащане хехе
Благодаря за бързия отговор!
Backlinks.com съм го пробвал и не ми хареса - нито плащат много, нито купените линкове се задържат стабилно при падане на ПР. Препоръчвам Text Link Ads.