Колко линка са сложили в сайтат ти?както писах по горе че ще споделя , ТЕЗИ платиха за 560 кредита вземах около 7 $ ,но както каза рак по горе
важното е да се пълни с качествен контен сайта
Колко линка са сложили в сайтат ти?
Какъв е ПР на сайта ти?
За колко време натрупа тези кредити?
Number of Blogs (total/active) | : 3 / 3 |
Total posts | : 23 / 445 credits |
Total comments | : 6 / 120 credits |
Total contextual links | : 5 / 100 credits |
My Credits/Total Credits | : 665 (?) |
Много бях доволен от backlinks докато не получих "Известие от Google Инструменти за уеб администратори за открити неестествени връзки"...
Така че умната!
Спокойно не се оплаквам, няма пострадали - върнаха ми рейтинга.заглавието на темата само по себе си говори,а ти щом си го слагаш на основен сайт никой не ти е виновен...
Става автоматично след като си сложиш плугина и го валидираш. Погледни ако искаш тук се дискутира http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=29170 Ако нещо не ти е ясно пиши на ЛСКак и къде точно става добавянето на статии, като аз само линк блок съм качил (просто не виждам как да кача друго)?
Здравейте!
Искам да ви попитам, ако приемем, че имам домейн с ПР1+, чието съдържание се махне и се сложи празен WP, без никакви публикации .... дали ще проявят интерес от PostLink и Backlink?
Да, това ми беше питането. Чудесно. Може в скоро време и аз да се включа Надявам се следващият ми пост в темата да е за получено плащане хехе
Благодаря за бързия отговор!
Backlinks.com съм го пробвал и не ми хареса - нито плащат много, нито купените линкове се задържат стабилно при падане на ПР. Препоръчвам Text Link Ads.