Нещо по-специално или идея, която някой иска да си развие? Ще ни дадеш ли повече инфо или търсиш предложения, за да прецениш в какво точно искаш да налееш пари. Интересно ми е, защото е добър подход да си увеличиш портфолиото.Търся проект в който да инвестирам до 5000 евро. От онлайн магазини не се интересувам.
Здравей Недялков.Аз също разполагам с определен капитал не искам да уточнявам колко..Идеята ми е да се купят достатъчно мощни сървърни машини свързани с добра глобална интернет връзка и създаване на сайт подобие на youtuberepeater, youtuberepeat и т.н.При проверка от моя страна на 5 такива сайта, бяха в диапазон 10000~15000 място в Alexa.За пример давам Fakti.bg известен Български сайт който е чак с 10000 позиции по-надолу в подреждането чак на 25000 място!Определено такъв проект може да върне големи печалби, стига да се обединят - необходимият капитал за покупката на сървърите, инсталирането на добра интернет връзка и намирането на developer и много добър програмист!Отворен съм към всякакви предложение на ЛИЧНО.Като за начало ме интересува да се пресметне колко ще излезне купуването на сървър и прокарването на интернет към него.Успех.
Благодаря за отговорите.Разбрахме се с колегата(човека се занимава се е с изработката на mmorpg-games сайтове от типа на WorldofWarcraft,Diablo,Lineage) няма да споменавам името му защото е малко сремежлив.Но нали все пак е програмист хехехе.Важното е че също като мен има привкус към интернет жаргоните content dupe,web mirroring,mass spam url redirectio pop up campaigns хехехе. От Понеделник започваме ударно с маниака първо с визита до JAR и след това от моя страна регистиране на избраните предварително от мен домейн имена plzrepeat.com и repeatmenow.com.Днес следобяд ще пиеме по едно кафенце в мола да дискутираме нещата като истински конспиратори надълго и нашироко Дано до месец Декември дрийм проектът мечта за мен iphoneaward.com стане реалност благодарение на почти сугурният успех и поток от view-ери който ще поникне от plzrepeat.com и repeatmenow.com.
Благодаря за отговорите.Разбрахме се с колегата(човека се занимава се е с изработката на mmorpg-games сайтове от типа на WorldofWarcraft,Diablo,Lineage) няма да споменавам името му защото е малко сремежлив.Но нали все пак е програмист хехехе.Важното е че също като мен има привкус към интернет жаргоните content dupe,web mirroring,mass spam url redirectio pop up campaigns хехехе. От Понеделник започваме ударно с маниака първо с визита до JAR и след това от моя страна регистиране на избраните предварително от мен домейн имена plzrepeat.com и repeatmenow.com.Днес следобяд ще пиеме по едно кафенце в мола да дискутираме нещата като истински конспиратори надълго и нашироко Дано до месец Декември дрийм проектът мечта за мен iphoneaward.com стане реалност благодарение на почти сугурният успех и поток от view-ери който ще поникне от plzrepeat.com и repeatmenow.com.
яяяяя де била тръпката днес...
Айдееее, регнаха домейните.... :lol: http://plzrepeat.com/ is FOR SALE :lol:
repeatmenow.com е свободен, кой ще го грабне? :lol:
Нещо не ми допада,repeatmenow.com иначе щеше да замине и той
и ква е далаверата от тия youtuberepeat простотии?
аз ли не съм в биснеса или кво, като първото ноого ме съмнява :Д
яяяяя де била тръпката днес...
Айдееее, регнаха домейните.... :lol: http://plzrepeat.com/ is FOR SALE :lol:
repeatmenow.com е свободен, кой ще го грабне? :lol: