ivoonedqlkov
New Member
Здравейте скоро направих първите си стъпки в този вид бизнес, направих online магазин през Zlio и искам да попитам как точно става това да те намират търсачките? Някои можели да ми помогне??????Благодаря ви предварително
Ами първо го регистрирай в тях за да ти излиза там. После оптимизиране, плащане, директории и т.н. Ама много е за обяснение. Ще трябва да седнеш и да почетеш.
Хубавото е че в този форум има всичко
P.S. А дайте feedback за това Zlio, че гледам имат голяма продуктова гама
За кво си правите труда да им отговаряте на такива, без извинение, мързеливи келемета...
Да, с флаш описание: "Терикатите, на тези които не им се чете, мързелите да клинкат тук...Тук ще има кажеме за далаверата". Дано не обидя някой, не искам, но наистина стана често това. И което е най-страното някой изчитат целя форум за 1-2 дена и пак задават въпроси - безумничета.трябва да се направи бутона на форума ТЪРСИ - голям и святкащ като афилиейт реклама :lol:
Да, с флаш описание: "Терикатите, на тези които не им се чете, мързелите да клинкат тук...Тук ще има кажеме за далаверата". Дано не обидя някой, не искам, но наистина стана често това. И което е най-страното някой изчитат целя форум за 1-2 дена и пак задават въпроси - безумничета.
Имаше един на лично:"Абе брато, гледам че сте много напред с материяла. Аре да ми кажеш къде е лапачката и да ми покажеш как става". И си казах:"Ето един топ афилиейт".
Да, с флаш описание: "Терикатите, на тези които не им се чете, мързелите да клинкат тук...Тук ще има кажеме за далаверата". Дано не обидя някой, не искам, но наистина стана често това. И което е най-страното някой изчитат целя форум за 1-2 дена и пак задават въпроси - безумничета.
Имаше един на лично:"Абе брато, гледам че сте много напред с материяла. Аре да ми кажеш къде е лапачката и да ми покажеш как става". И си казах:"Ето един топ афилиейт".
Може като пратят смс да им се показва кои теми трябва да прочетат за да започнат със правене на пари, и ако имат въпроси 2.40 - един въпрос :d
Нико, мога да ти давам фрий консултации, но опитът ми е не е голям, но мисля, че знам така най-важните неща Скайпа ми го има на профила
Нема проблем, но и тук може да се пита. Мислеме за такова нещо за което пишехте по горе, но малко е кофти, че не всеки или по-добре казано почти никой не би платил за такова нещо, май ще се наложи скоро.Давай направо на скайпа, да не товарим форума, блинки не се сърди няма контент за тебе :d