leonssss Well-Known Member 7 Май 2014 #1 Имам няколко домейна ,който са празни и се чудя да ги напълня с оферти от сайтове ,като грабо но не да е некакъв си банер който да се върти а всички оферти нещо от рода на rss тази акробатика някой правил ли я? :-o
Имам няколко домейна ,който са празни и се чудя да ги напълня с оферти от сайтове ,като грабо но не да е некакъв си банер който да се върти а всички оферти нещо от рода на rss тази акробатика някой правил ли я? :-o
BKirov Active Member 7 Май 2014 #2 От: как да извлечем данни от сайтове като grabo аз , агрегатор се казва , и парсва XMLi който самият сайт за групово пазаруване ти предоставя.
От: как да извлечем данни от сайтове като grabo аз , агрегатор се казва , и парсва XMLi който самият сайт за групово пазаруване ти предоставя.
T testkiwi Well-Known Member 7 Май 2014 #3 От: как да извлечем данни от сайтове като grabo 500 лв и си ти. като за теб щот си от форума ще ти го дам за 400 лв. целия скрипт :Д
От: как да извлечем данни от сайтове като grabo 500 лв и си ти. като за теб щот си от форума ще ти го дам за 400 лв. целия скрипт :Д
monefff Well-Known Member 7 Май 2014 #4 От: как да извлечем данни от сайтове като grabo Ако искаш такъв сайт, мога да ти продам www.gotinioferti.com :d
От: как да извлечем данни от сайтове като grabo Ако искаш такъв сайт, мога да ти продам www.gotinioferti.com :d