Ivailo каза:Пишеш номера на дебитната си карта в ПП.После гледаш там 4 цифри от транзакцията(ПП взимат или пращат 2 евро забравих вече как беше)Както и да е после ти ги връщат тези пари.или от банката или от интернет ако можеш си гледаш номера на транзакцията.Пушеш го после в ПП и си готов да си слагаш пари в акаунта.Без да ги направиш тези процедури няма да можеш да си купиш хостинг дори и някой да ти прати пари на ПП.Без дебитна карта става да получаваш,но не и да плащаш.Дебитна карта от ЦКБ става за ПП.Аз като си направих акаунта знам че не ставаше от всички банки само от някой.
chedda каза:Чакайте, чакайте.. обърках се. Последно може или не може - Ivailo ти правил ли си това някога, и в нашия град има само Хеброс банк и ДСК, с коя от 2те става.
arsenal нямам приятели в чужбина които да се занимават.
ами май може да измислим нещо двамата с тебchedda каза:как да си вкарам малко пари в пейпал сметката си колкото да имам за домейн и хостинг, видях се в чудо... :?
CrAzY-MaST каза:ами май може да измислим нещо двамата с тебchedda каза:как да си вкарам малко пари в пейпал сметката си колкото да имам за домейн и хостинг, видях се в чудо... :?
на мен ми трябват 15лв да пратя на един човек от форума за да ми сложи рекламата, ти може да му ги пратиш а аз да ти ги пратя на теб в paypal ?
ами нямам кеш в моментаE-Business каза:CrAzY-MaST каза:ами май може да измислим нещо двамата с тебchedda каза:как да си вкарам малко пари в пейпал сметката си колкото да имам за домейн и хостинг, видях се в чудо... :?
на мен ми трябват 15лв да пратя на един човек от форума за да ми сложи рекламата, ти може да му ги пратиш а аз да ти ги пратя на теб в paypal ?
Нямаш никакъв проблем! ама не разбрах ако ти може да ми ги пратиш в моя PayPal защо не можеш да платиш на него?