кАде ша мий трудно да ти убадя, ма що ни пробвъш у сураттифтера дет ти вика бати ти амаун? там шай галибъ убу да ти рикъ, па нимъ и да съ къхъриш за пръвуписъ
Само при мен ли изглежда дизайна много лош. Засичат се реклами, черти и куп други работи...
Ето на това се казва сложно съставно изречение за пример! Ако се беше напънал още малко, можеше да го докараш до половин страница.аз да не съм на изпит ве ко ма бъзикате за правописа нормално е с флекс тайп ,ту с латиница ту с кирилица нормално е да се бърка плюс тва на клавиатурата ми са изтрити повечето букви ,то човек като си е мишленце много удобно му идва ,като няма с кво друго да надделее така да бъзика за правописа особенно ако не е на живо а така по форуми.
аз да не съм на изпит ве ко ма бъзикате за правописа нормално е с флекс тайп ,ту с латиница ту с кирилица нормално е да се бърка плюс тва на клавиатурата ми са изтрити повечето букви ,то човек като си е мишленце много удобно му идва ,като няма с кво друго да надделее така да бъзика за правописа особенно ако не е на живо а така по форуми.