значи нямат нужда от закуската, съответно от дарението...Някой път съм купувал и закуски за циганчетата. Защото ако им дадеш пари те ще ги изхарчат за нещо друго. Я цигари я бири.
Ще си купи лепило,иначе ако е за татко ром пак добреВеднъж на гарата едно цигане ми поиска 1 лв. да си купи закуска. Аз му предложих да му купя хамбургер или там квото си поиска, а то ми вика дай ми 1 лв. Е как да му дам, като знам, че ще ги даде за простотия или ще се отчете на татко ром иначе не е лошо да се помага, стига хората да го заслужават и наистина да имат нужда
Ще си купи лепило,иначе ако е за татко ром пак добре
иначе малко извън темата, ама как така леонсио свети зелено, да няма някакъв бъг
Преди време съм давал, но честно казано последните няколко години нямам спомен да съм давал и винаги съм подозрителен към хора, които искат пари за нещо подобно.
Дори си спомням, преди известно време един човек ме спря с една картичка за дарение и почна да ни се обяснява, но понеже нямах в момента пари в мен, му предложих да ми даде дарителската сметка и аз ще преведа пари и без картичка, при което почна да ми обяснява как в момента сменяли сметката, нямало как да ми я даде в момента и разни други оправдания, които ми се сториха повече от подозрителни.
Така, че от тогава насам съм се зарекал, че ако помагам за нещо подобно, то ще е за кауза, която съм сигурен, че не е измама, целяща да напълни гушата на някой си.
Точно преди минута дадох милостиня на автора като не му сложих червена точка, за продължително пускане на малоумни теми...