значи нямат нужда от закуската, съответно от дарението...Някой път съм купувал и закуски за циганчетата. Защото ако им дадеш пари те ще ги изхарчат за нещо друго. Я цигари я бири.
Ще си купи лепило,иначе ако е за татко ром пак добреВеднъж на гарата едно цигане ми поиска 1 лв. да си купи закуска. Аз му предложих да му купя хамбургер или там квото си поиска, а то ми вика дай ми 1 лв. Е как да му дам, като знам, че ще ги даде за простотия или ще се отчете на татко роминаче не е лошо да се помага, стига хората да го заслужават и наистина да имат нужда
Ще си купи лепило,иначе ако е за татко ром пак добре
иначе малко извън темата, ама как така леонсио свети зелено, да няма някакъв бъг![]()
Преди време съм давал, но честно казано последните няколко години нямам спомен да съм давал и винаги съм подозрителен към хора, които искат пари за нещо подобно.
Дори си спомням, преди известно време един човек ме спря с една картичка за дарение и почна да ни се обяснява, но понеже нямах в момента пари в мен, му предложих да ми даде дарителската сметка и аз ще преведа пари и без картичка, при което почна да ми обяснява как в момента сменяли сметката, нямало как да ми я даде в момента и разни други оправдания, които ми се сториха повече от подозрителни.
Така, че от тогава насам съм се зарекал, че ако помагам за нещо подобно, то ще е за кауза, която съм сигурен, че не е измама, целяща да напълни гушата на някой си.
Точно преди минута дадох милостиня на автора като не му сложих червена точка, за продължително пускане на малоумни теми...