martyyy Member 6 Януари 2010 #1 Google Analytics или WebCounter. Кое от двете показва по вярно може и малко тъпо да звучи но да попитам
Google Analytics или WebCounter. Кое от двете показва по вярно може и малко тъпо да звучи но да попитам
bgkulinar Well-Known Member 6 Януари 2010 #2 От: кое е по добре Аналитикса работи само при включен джаваскрипт, но дава много детайлна информация. Аз ползвам тиксо+аналитикс
От: кое е по добре Аналитикса работи само при включен джаваскрипт, но дава много детайлна информация. Аз ползвам тиксо+аналитикс
TretiKolovoz Well-Known Member 6 Януари 2010 #3 От: кое е по добре Със същия успех можеш да питаш кои процесори са по-бързи, на АМД или Интел.
martyyy Member 6 Януари 2010 #4 От: кое е по добре Еми незнам защото webcouner добре но Analytics май завишава посещенията
martyyy Member 6 Януари 2010 #6 От: кое е по добре еми през web counter ми позкава,че нямам посещение днес,а аналистика ми показва,че има 5.На кое да варвам
От: кое е по добре еми през web counter ми позкава,че нямам посещение днес,а аналистика ми показва,че има 5.На кое да варвам
strana Well-Known Member 6 Януари 2010 #7 От: кое е по добре Вероятно в случая Уебкаунтъра е настроен да не брои посещенията от собствения ти IP адрес, а Аналитикса ги брои.
От: кое е по добре Вероятно в случая Уебкаунтъра е настроен да не брои посещенията от собствения ти IP адрес, а Аналитикса ги брои.
martyyy Member 6 Януари 2010 #8 От: кое е по добре не брой ги аз си знам ИП и то написано при посещенията в поледните 20
Pesho1978 Well-Known Member 6 Януари 2010 #9 От: кое е по добре Аз лично предпочитам аналитикса, ама според мен нещата се свеждат доста до лични предпочитания и решаване на конкретни проблеми
От: кое е по добре Аз лично предпочитам аналитикса, ама според мен нещата се свеждат доста до лични предпочитания и решаване на конкретни проблеми