Blinky
Owner
Re: От: колко струва изработката на подобен сайт
Нямам нищо против да ми се смее някой "дев", който прави сайтове за по 100-200 лева. Поне нещо в живота му да е смешно, че от работата и парите, които получава от нея едва ли му идва усмивката на лицето често. Както казах, за един дев нещата са в много малки бюджети, но за крайния клиент не би трябвало да е така.
Е то всеки дизайн е уникален сам по себе си, но този е на светлинни години от cutting-edge конкурентите си. Според мен цената е такава и то с хостинга и домейна, другото се пише за има-няма 2-3 часа. И това говоря ако е from scratch, ако ти е готова система тип Wordpress и за по-малко. Недейте така, ще ни се смеят хората от другите dev форуми. Пак казвам, аз така го виждам, всеки си има мнение.
Нямам нищо против да ми се смее някой "дев", който прави сайтове за по 100-200 лева. Поне нещо в живота му да е смешно, че от работата и парите, които получава от нея едва ли му идва усмивката на лицето често. Както казах, за един дев нещата са в много малки бюджети, но за крайния клиент не би трябвало да е така.