bobbydigital Active Member Рейтинг - 100% 5 0 0 9 Октомври 2009 #1 Здравейте, някой от вас ако работи на немския пазар ще се радвам да разменим линкове. Също така ако не желаете да разменяте но желаете да продавате имам интерес и към покупка.
Здравейте, някой от вас ако работи на немския пазар ще се радвам да разменим линкове. Също така ако не желаете да разменяте но желаете да продавате имам интерес и към покупка.
icakis New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 10 Октомври 2009 #2 От: купувам и/или разменям линкове с немски сайтиве пиши ми на лично или тук какви сайтове имаш за размяна, може да измислим нещо.
От: купувам и/или разменям линкове с немски сайтиве пиши ми на лично или тук какви сайтове имаш за размяна, може да измислим нещо.
bobbydigital Active Member Рейтинг - 100% 5 0 0 10 Октомври 2009 #3 От: купувам и/или разменям линкове с немски сайтиве още не мога да пращам лични . това е сайта : topanzeigen . net/ още е много нов, но е събмитнат в директории.
От: купувам и/или разменям линкове с немски сайтиве още не мога да пращам лични . това е сайта : topanzeigen . net/ още е много нов, но е събмитнат в директории.