купувам сайт

От: купувам сайт

На базата на къде е класиран сайта в Яндекс + цена на домейна .info в случая, алекса трафик и беклинкове отново в Янекс. Без съдържание на руски няма шанс да ти изкара цена над 5000 $ освен ако не е сайта ти YOU TUBE пропуснах и още нещо -
"Возможный доход от продажи ссылок в Sape" - също влиза в оценката на сайта

300 уникални посещения от търсачките! Предпочитана тематика развлечения. Цена по договаряне !

Тоя сайт не съм го измислила аз, всеки иска да спечели максимума разбирам но всепак този който плаща също иска да получи нещо добро нали...

Ааааа, Калино моме? Ко стана мъри? Квай тъз пача дето отговаря вместо тебе ма? Дантъй напекло нещо слънцето на ливадата а?

Хахах, Булблогъре, много си галантен :D

Не е тази, а е този, ако е 2-рия потребител(kokernur).
Ония ден ми звъня в Скайп, да ми се кара, защото съм бил кофти мнение в една от темите му...

От: Re: купувам сайт

Не е тази, а е този, ако е 2-рия потребител(kokernur).
Ония ден ми звъня в Скайп, да ми се кара, защото съм бил кофти мнение в една от темите му...
То може и хермафродит да е - знае ли се?! Виж, че и kokernur пише в женски род...

От: От: Re: купувам сайт

То може и хермафродит да е - знае ли се?!
Може да е турска русалка. От главата до кръста - риба, а под кръста мъж :)

Някой да не популяризира предприемач из тийн-форумите? Или да е пуснал състезание за най-дебилна тема? :D
Много дЯца напоследък щъкат наоколо и ни заливат с гениални идеи и оферти

Последно редактирано:

Някой да не популяризира предприемач из тийн-форумите? Или да е пуснал състезание за най-дебилна тема? :D
Много дЯца напоследък щъкат наоколо и ни заливат с гениални идеи
Да. Идват с някоя блестяща мисъл, пускат мухата, ние почваме да си чешем езиците и те плашат ли се, какво не знам, но се покриват някъде. Вижте само тази/този, знам ли го какво е, kalina, еkokernur, който ще да е, от колко време не е писал в темата, че не я и чете даже.

@Каприз и ДжиДжа 83 (дано съм го написал правилно) всяко лято е така това даже е по леко ваканцията свършва след две седмци и половина несериозните ще се махнат и ще останат малко търпение и плс полваите бутночето за репорт ако има нешо което смятате за нередно

Горе