Отиди в офис или гише на Ипей и си направи регистрация на физическо лице 3-то ниво. Струва 1 лев и става само срещу лична карта. Всички лимити ще ти отпаднат, че ще имаш и екстри даже.
нямам 18 год.
Няма проблем, че нямаш 18. Утре отиди да си направиш регистрация 3-то ниво, всичко ще е по-добре - по-малко такси, без лимити и т.н. Идеята е не да имаш 18, за да си 3-то ниво, а да се уверят, че реално съществуваш. Надявам се да съм помогнал. Ако има нещо питай.
Пълни глупости.Нещо се бъркаш!
За да си направя акаунта 3-то ниво трябва да ида в банката и да си дам личната карта
1 - нямам 18 год. - това е все едно да нямам лична карта
2 - акаунт в ипей се прави с егн, аз не мога да си направя с моето, защото както казах вече нямам 18 години и системата не ми позволява!
Вече ми дадоха пари!
Още в началото на регистрацията пише, че се искат 14 години.ми аз защо до сега си мислех, че трябва да имам 18 год ? Хмм... :shock:
Още в началото на регистрацията пише, че се искат 14 години.
що не казвате бе хора ... до сега сто пъти да съм си верифицирал акаунта ...
Ти що не си гледал като си се регистрирал?то първо ниво значи може... дали същото се отнася и за трето ?
Ниво "3" - "Регистриран клиент" получават клиентите, които са се идентифицирали пред системата по един от следните начини:
- Имат регистриран персонален сертификат за достъп до клиентския си профил в еPay.bg, издаден от една от следните организации: Инфонотари ЕАД, Банксервиз АД, Информационно обслужване АД, Спектър АД.
- Представили са документ за самоличност в офиса на ePay.bg или офис на Easypay или в офисите на банките-партньори на "Изипей" АД (ЦКБ и ПИБ), следните документи:
- за физически лица:
- Документ за самоличност;
Карти на ДСК стават само DSK Virtual Visa и Virtual MasterCard - други не приема. Защо не четете правилата бе хора.Искам да попитам дали става да си регистрирам картата, която е ДСК Тийн? Питам защото до сега не съм ползвал Epay, но вече искам да го ползвам. И ако може също да ми кажете как ще стане трансферирането на пари от картата към микросметката и обратно? Благодаря предварително!
И ако може също да ми кажете как ще стане трансферирането на пари от картата към микросметката и обратно? Благодаря предварително!
@Реджи Какво ще кажеш за това? http://store.picbg.net/pubpic/9F/35/184d6282a3999f35.png
Благодарим Ви, че се свързахте с нас.
Здравейте,
можете да се регистрирате в ePay.bg, но не можете да преминете 3-ниво на
микросметката.
"Микросметка ниво 3" могат да ползват само лица навършили 18 /осемнадесет/
години.
Преди да се регистрирате можете да прочетет по - подробно общите условия за
регистрация в ePay.bg и за използване на микросметка от началната страница на
системата от меню "Тарифа".