Непрепоръчителен ход да взаимстваш от концепцията на Стойнев.
Всичко по тия сток логота е копи пейст. С някакви леки промени. Всичко вече е измислено по тая част.Напиши "s logo" в гошо и ще видиш, че това S/C какви ли не комбинации има, включително и подобни
Напиши "s logo" в гошо и ще видиш, че това S/C какви ли не комбинации има, включително и подобни
На тебе каква ти е крайната идея? няколко чертички на буква О?Добро е предложението ми явно ...
, Петя и Георги са прави относно, че има сходство в предложенията - вероятно архитекта, който строи сграда не проектира всяка тухла отделно, а гледа цялата концепция и крайната идея. Най - важно е логото да носи идентичността, която се търси. Аз мисля, че съм го постигнал.
@КПетров - не ти е ясно какво точно правиш и къде точно се напъваш.
Като я разбереш идеята ми, ще разбереш и разликата между картинка и лого.На тебе каква ти е крайната идея? няколко чертички на буква О?
Идеята ти е да се опитваш да наподобяваш сток логота, от които вече малко хора се интересуват. И там тенденцията е повече към арт и цветност.Като я разбереш идеята ми, ще разбереш и разликата между картинка и лого.
Как го правиш този рисърч на концепция?Имаш право. Комбинации хиляди. Затова и не ги гледам. Единствено пускам ресърч на готовата ми концепция. Няма ли сходство, е ок. Тук обаче моментално свързах приликата, вместо да видя нещо ново. Все пак е желателно участниците да се съобразят с публикуваните вече идеи.
Само, че Стойнев ( и м/у другото му видях предложенията едва след като го споменаха в темата ) е пуснал и МОНЕТА за лого, значи щом я е правил другаря Стойнев и я е намалил на 100 пиксела е ЛОГО, ако не е негово и не е на 100 пиксела е КАРТИНКА. ТОВА Е СМЕШНО...Ще сложа това тук:
Пичът реално знае за какво говори, противно на няколко изказвания в тази тема. Полезно е както за предприемачи, така и за дизайнери, които имат нереалистични очаквания що се отнася до лого дизайн.
Естествено, вкус другар няма, но 'готините' лога, които остаряват и имат нужда от редизайн след няколко месеца, не са добра инвестиция. Нищо, че ще са много 'креативни' и 'уникални'. Хубаво е да се мисли и в посока използваемост, как ще изглежда ако е голямо 1см и 3 метра, на тъмен и светъл фон, ще има ли проблем с печата при прекалено дребни и сложни детайли и т.н.
Колкото до "готините" логота времето им отминава, дори стоклого малко по малко изнасят вълната към шарении, които пък на Петко Войвода сигурно, ще му се видят цигания. А моето не си го визирам, говоря по принцип. Касическите готини логота с разните правила и правилца за неповече от 2-3 цвята са за мега корпорациите. Хората в онлайн бизнеса постепенно сменят вълната към по-арт логота, наречи ги картинки.
dreambench,не ми се разправя, ето ти лого от фаворити от стоклого.ком
Лого ли е това, или е картинка?