T testkiwi Well-Known Member 12 Февруари 2016 #21 От: лол днес имам рожден ден! Благодаря, колеги. Няма как да почерпя, ама ще се постарая да съм по самокритичен и добър съфорумец
От: лол днес имам рожден ден! Благодаря, колеги. Няма как да почерпя, ама ще се постарая да съм по самокритичен и добър съфорумец
petya77 Well-Known Member 12 Февруари 2016 #22 От: лол днес имам рожден ден! Честити да са ти годините и всяка година да младееш повече! Истинският приятел е вътре в теб - разпознаеш ли го, ще откриеш сродни приятели. Въпреки, че (ние водолеите) живеем в отделна матрица, от време на време трябва да стъпваме и на Земята...
От: лол днес имам рожден ден! Честити да са ти годините и всяка година да младееш повече! Истинският приятел е вътре в теб - разпознаеш ли го, ще откриеш сродни приятели. Въпреки, че (ние водолеите) живеем в отделна матрица, от време на време трябва да стъпваме и на Земята...
redrum Well-Known Member 12 Февруари 2016 #23 От: лол днес имам рожден ден! Жив и здрав да си. Един от хората от форума, които въртят интересни схеми :lol: Ще си отворя една биричка сега за твое здраве :beer:
От: лол днес имам рожден ден! Жив и здрав да си. Един от хората от форума, които въртят интересни схеми :lol: Ще си отворя една биричка сега за твое здраве :beer:
juvefan Active Member 12 Февруари 2016 #24 От: лол днес имам рожден ден! Жив и здрав и от мен, ще взема и аз да си сипя домашно винце за твое здраве!
От: лол днес имам рожден ден! Жив и здрав и от мен, ще взема и аз да си сипя домашно винце за твое здраве!