малко врътки..

devilx

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
27   0   0
Здравейте..

Имам в paypal 3.50 евро Искам някой който рекламира в фейсбук да ми пусне реклама за една фейсбук страница обаче само за Град Хасково. От настройките до колкото знам може това да стане например за 2.60-2.70 евро другите пари остават за вас.. и там вече за 5 лв колкот клика са падат за толкоз ще е ... за подробности ще се разберем.. ако има желаещи.. искам това понеже аз не рекламирам там и не си струва за толкоз пари..

От: малко врътки..

Здравейте..

Имам в paypal 3.50 евро Искам някой който рекламира в фейсбук да ми пусне реклама за една фейсбук страница обаче само за Град Хасково. От настройките до колкото знам може това да стане например за 2.60-2.70 евро другите пари остават за вас.. и там вече за 5 лв колкот клика са падат за толкоз ще е ... за подробности ще се разберем.. ако има желаещи.. искам това понеже аз не рекламирам там и не си струва за толкоз пари..

Добре де да го ева... не те ли е срам да пуснеш тема за три и пидисе?
и толкУз са пиши с У - щом ши е на селски поне да спазим и селския правоговор а?
или напрао толкУС

Добре де да го ева... не те ли е срам да пуснеш тема за три и пидисе?
и толкУз са пиши с У - щом ши е на селски поне да спазим и селския правоговор а?
или напрао толкУС

И аз незнаех, че се пише толкуз. Навсякъде почти съм го срещал като толкоз. Мерси :)

Добре де, толкУз ли не можеш малко по-свежа врътка да измислиш? Щом имаш пейпал, значи имаш и карта, щом имаш карта значи можеш да си направиш нов акаунт във фейсбук и да си потърсиш ваучер за нови акаунти на стойност 20-30 долара, който да използваш. Така ще пуснеш реклама за доста повече от 2-3 евро. Ваучер за 20 долара струва тамън 3 евро долу-горе. Тука имаше колега дето търгуваше с такива, ако се сетя кой беше ще ти кажа.

толкОз поне според речниците

КВИ РЕЧНИЦИ МА? КВИ ПИТОЛИЕФКИ?

ДУМА ТОЛКОЗ? НА ВЪПРОС КОЛКОЗ ЛИ СЕ ОТГОВАРЯ?

КАТ ША Е ГАРТГА ДА Е РОШАВА ДА ГО ЕБА!

ВИ ПИКАЯ НА ВРЕМЕТО ДА МИ РОВИТЕ ПО РЕЧНИЦИ ДА ТЪРСИТЕ КАК СЕ ПИШЕЛО

А Я ПРОВЕРЕТЕ ДУМАТА ТУЙ! ОНУЙ! И ВУДЪ - ВОДЪ ЛИ Е ИЛИ ВУДЪ!
Извратено е да си шпрехаш на сиелски и да ми спориш за правоговор!

ва еба и вас чи ни мойто да фанити га човек си праи гЪргАра да го еба! :)

орат ана село си викат толкус - заслушайти са ве!

Горе