тя една статия ,къде бих могъл да я сложа
Квазимодо, моето момче, разбирам, че искаш по някакъв начин да се социализираш с обществото, НОООО дали началника ти в нордж офиса е съгласен с товаОтзад, при сателитите или само отзад. Ти решаваш. :mrgreen:
Май по-добре да не я ползваш никъде, няма да загубиш никак
Кефи ме Квазимодо, че след като пуснах определени компромати, МОМЕНТАЛНО (В РАНКИТЕ НА МИНУТИ) си изтри никнейма в страницата на Предпиема4, който го свързваше с нагоннските му предложения в сайтове за запознанства (визирам елмаз) (тук има определена цензура..), съответно ме нападна словесно, както е известно нападението е най-голямата защита...Квазимодо, моето момче, разбирам, че искаш по някакъв начин да се социализираш с обществото, НОООО дали началника ти в нордж офиса е съгласен с това
Квазимодо, моето момче, разбирам, че искаш по някакъв начин да се социализираш с обществото, НОООО дали началника ти в нордж офиса е съгласен с това
Кефи ме Квазимодо, че след като пуснах определени компромати, МОМЕНТАЛНО (В РАНКИТЕ НА МИНУТИ) си изтри никнейма в страницата на Предпиема4, който го свързваше с нагоннските му предложения в сайтове за запознанства (визирам елмаз) (тук има определена цензура..), съответно ме нападна словесно, както е известно нападението е най-голямата защита...
Кефи ме Квазимодо, че след като пуснах определени компромати, МОМЕНТАЛНО (В РАНКИТЕ НА МИНУТИ) си изтри никнейма в страницата на Предпиема4, който го свързваше с нагоннските му предложения в сайтове за запознанства (визирам елмаз) (тук има определена цензура..), съответно ме нападна словесно, както е известно нападението е най-голямата защита...
ти ме уби , май не знаеш къде се намираш и за какво говорим
Форумен олигофрен... Дали това не е дубликейт контент.. или просто липсва на Квази-то подобаващ набор от БГ думи, с които поне за миг би се опитал да замаже незавидното си положение...Форумен олигофрене, за какъв кеш говориш? Знам, че имаш проблеми с нервната си система, но не е нужно всички да научаваме за тях. Поговори насаме с доктора си!
Форумен олигофрен... Дали това не е дубликейт контент.. или просто липсва на Квази-то подобаващ набор от БГ думи, с които поне за миг би се опитал да замаже незавидното си положение...
Квази, моето момче, просто си признай и всичко ще отиде в миналото, хора сме все пак, простено ни е, понякога да се представяме за такива, които не сме, нали??!?!!?!?!?
Това е минимум 10-то споменаване на фразата, така че.... мисля че спокойно мога да брандирам тази фраза. Разбира се, Квазито ще го издуха от към процент по разбираеми причиниФорумен олигофрене,