От: От: малоумни, по-малоумни, Футболисти
Какво говорите за ритане на топка и т.н... Това пък определение за футбола като го чуя от някой, 22 идиота бягат зад топка с въздух. По тази логика да спрат волейбола идиоти удрящи топка с въздух, нека да спрат и баскетбола хора хвърлящи топка с въздух. 80% от спортвете са с топка пълна с ВЪЗДУХ. То не става само пред компютрите да се стои и да се ядат хамбургери
Малко съм изнервен след отпадането на Лудгорец...
иди на волейболен мач и виж дали има надрусани педалчета
не знам дали футбола се отличава толкова много от другите по идиотизъм защото е масовка. Може и там да се крие проблема...
това виждал ли си го на волейболен мач?
има отбор със същото име... но нацисти на него няма да видиш
давали живота си за цска, хахаха. А не можахте да съберете пари за заемите им. МАЛОУМНИЦИ
вижте ги какви са смешни
ето ги и нацистите
като ми сравняваш волейбола с футбола - кога на мач с левски, противниковата агитка ще пее - "Смърт за Левски"?
на един футболен мач колко деца има? а на един волейболен? семействата при втория са в пъти повече (да не кажа стотици проценти повече, защото на футболните стадиони те липсват).
В най-масовия спорт са събрани най-големите малоумници...
наличието на мозък не се вижда, но липсата му задължително се забелязва.
80% от спортвете са с топка пълна с ВЪЗДУХ.
дай го по-леко
айде да не казвам силна дума (10%), но не са повече от 30-50% :wink:
не става само с трошене на скамейки, трябва и акъл...
да се запиташ защо тези малоумници изразходват по този начин насъбраната си енергия... и какво ли правят през останалото време? с бира пред телевизора?
повръща ми се
да си видял реклама на бира с волейболен фен? (п.п. за това досега НЕ се бях замислял! Все повече си затвърждавам мнението което изразих чрез тази тема).
разбери, че този спорт е събрал цялата утайка на обществото. Изключения има и те са заради историята на спорта, не са виновни, че хората с бизнес го развалиха... но може да се преориентирате - има волейбол, баскетбол - те също са спорт със топки
Хората са намерили начин да печелят добре, докато ритат топка. Какъв ти е проблема на тебе с това?
Бизнеса не го поставям под съмнение, защото очеВАДНО работи.
Яд ме е, че такъв малоумен спорт има толкова привърженици. Това има общо и с раздел Политика в която си активен.
Замисли се: масов малоумен спорт - малоумни привърженици (в по-голямата си част) - лесни за манипулиране и водене.
Ако си представим за момент, че някой успее да превърне за един ден шахмата в най-масов спорт в България - това ще даде ли отражение на други сектори в страната? Или по-точно Политиката ще се промени ли.
Ти си доста анти-Бойко - казваш, че е тъп. Ами аз казвам, че по-голяма част от привържениците на най-масовия спорт в България също са тъпи. дали има някаква връзка и съвпадение между двете?
п.п. и понеже може да кажеш, че шахмата и футбола са различен вид спорт. да, така е. Но в действителност по-голяма част от футболните фенове гледат мачове пред телевизора с бира в ръка. На терен не ходят редовно, ако въобще скоро са го правили в близките месеци.