ученик съм и мисля , че мога да печеля по малко пари от интернет с програмирането неми върви особено .
мога да работя с PowerPoint перфектно . също и със останалите МС.офис.
недържа парите да са супер лесни , но да са сигорни ! и да мога да го съчетравам с училище . съгласен съм даже на партниорство с човек който да ми дава да помагам с каквото мога => срещу някакво запащане.
справям се с английския.
малко за мен :
от софия съм
уча в СМГ
на 15 г. (9 клас)
скайп: martu_blade
цялата ми идея не е да изкарвам ебати парите ами примерно да мога да се кача събота и неделя на витоша да покарам без тва да зависи от родителите ми дали са взели заплата или дали са в добро настроение .
а и всички останали оферти за някви пари бяха от хора дето казват е тая трева е на оня я дай :twisted: е не мерси ...
предварително благодаря на хората който ще помогнат
мога да работя с PowerPoint перфектно . също и със останалите МС.офис.
недържа парите да са супер лесни , но да са сигорни ! и да мога да го съчетравам с училище . съгласен съм даже на партниорство с човек който да ми дава да помагам с каквото мога => срещу някакво запащане.
справям се с английския.
малко за мен :
от софия съм
уча в СМГ
на 15 г. (9 клас)
скайп: martu_blade
цялата ми идея не е да изкарвам ебати парите ами примерно да мога да се кача събота и неделя на витоша да покарам без тва да зависи от родителите ми дали са взели заплата или дали са в добро настроение .
а и всички останали оферти за някви пари бяха от хора дето казват е тая трева е на оня я дай :twisted: е не мерси ...
предварително благодаря на хората който ще помогнат