...че мога да видя и науча толкова много неща и че мога да се развивам и оставя неща след себе си. Които не са се родили нямат тази възможност.
За разлика от болшинството говеда дето вярват, че са животни, аз смятам да оставя нещо след себе си. А и дори да не остане това, нека погледнем нещата от по-егоистична гледна точка. Това, което виждам и научавам, ми доставя лично удовлетворение. Това да изживея този кеф е достатъчно основателна причина да се радвам на живота.И каква полза че сме научили много неща и че сме се развили, нищо няма да остане след нас. Я те запомнят роднините няколко петилетки я не, и къща да вдигнеш след век два ще си замине, паметник да направиш и той не е вечен, ще друсне седем по рихтер. Каквато и следа да оставиш все ще изчезне.
И накрая като се замислиш за какво е било всичкото това блъскане?
За разлика от болшинството говеда дето вярват, че са животни, аз смятам да оставя нещо след себе си. А и дори да не остане това, нека погледнем нещата от по-егоистична гледна точка. Това, което виждам и научавам, ми доставя лично удовлетворение. Това да изживея този кеф е достатъчно основателна причина да се радвам на живота.
Кога да ти напомня ве дрогаИма обаче още нещо, колкото повече имаш, толкова ти е по трудно да го загубиш. Да разбирам че сега катериш стъпалата нагоре и ти е интересно и напрегнато, стараеш се учиш и с всяко стъпало, колкото повече придобиваш, толкова повече имаш да губиш и все по малко неща започват да те радват, защото знаеш че и те са тленни също като теб.
И пак, за колмо време мислиш че ще остане следа?
Фак... напомнете ми да си почерпя дилъра некст уик
Кога да ти напомня ве дрога
Сичките ти мнения са набоцкани, сиг. се чустваш като мноо голям кат са надрусаш:twisted:
Ама си мноо просто пенделче, само внимавай с дозата, че си пълен нещастник и скачаш кат умрело котеА ти май си мислиш че с всяко написано мнение и пишката ти ще порасне минимум със сантиметър?
Много си наивен / сигурно и в баба марта вярваш а?/... така ще си я гледаш цял живот, недодялана късичка и грозновата... лошото е че ще си я гледаш предимно сам.
:twisted: тушеееееее
Ама си мноо просто пенделче, само внимавай с дозата, че си пълен нещастник и скачаш кат умрело коте
Че що да те обиждам, като виждам че си или някой кастрат или лишена от разум блондинка
Живей си в кукленската къщичка и те така, ма сериозни теми не барай че ши стане некой фал:-o
Какви заплахи ма, виждам та чи си непълнолетна, то кво да та заплашвам, като немаш грам мозъкВярваш ли си ?
Така като тегледам, дано да имаш някой лев да заделяш месечно поне по 2 на месец, да може два пъти в годината да си позволиш някоя сносна козарка.
А заплахи... там в махалата може и да минават, ако ти се връзват петокласниците, тук или ще те боли задника или няма да преживееш резила ако не се вземеш в ръце скоро.
Както казва генерала... "Много като тебе вече скачаха."
Какви заплахи ма, виждам та чи си непълнолетна, то кво да та заплашвам, като немаш грам мозък
Ае бегай оттука и не се натрапвай с ултра глупавите си коментари:twisted:
Нито си за тука, нито може да научиш нещо, щото си адски куха лейка:mrgreen:
Цитат от ученик в трети клас.Всеки човек има лоши дни както и добри дни.Трабва да продължаваме напред с високо вдингата глава,защото живота продължава а ние трябва да се борим.Бъдете силни приятели !!!
Цитат от ученик в трети клас.