Rossen Georgiev
New Member
Здравейте, искам да ви попитам как борите ограниченият на сървърите когато настроиките са през smtp ? защото мен ме хващат на 350 изпратен имейл.
Е това е Българина , молиш за съвет и помощ и веднага за поредния. Еми браво на теб радвам се ...
Никаква помощ за спамаджии, само бой по канчето.
само така . поне си забавен
Здравейте, искам да ви попитам как борите ограниченият на сървърите когато настроиките са през smtp ? защото мен ме хващат на 350 изпратен имейл.
Аз лично вместо да се изказвам така неподготвено като Странника, като получа така наречения спам в пощата...
Абе аз само да разбера, че съм получил от теб СПАМ, така подготвено ще ти се изкажа... особено ако се видим на живо та ... има да го помниш цял живот.
Колеги сме, правя услуги на всеки и с всеки работя, но едно от нещата които най-не харесвам и за които никога не прощавам е СПАМА!
Абе аз само да разбера, че съм получил от теб СПАМ, така подготвено ще ти се изкажа... особено ако се видим на живо та ... има да го помниш цял живот.
Колеги сме, правя услуги на всеки и с всеки работя, но едно от нещата които най-не харесвам и за които никога не прощавам е СПАМА!
Абе Странник ти как разбра, че е спам? Да не гадаеш на боб? Човека пише, че са събрани доброволно, ти си влизаш там в някакви филми за спамери.
Че чак и се заканва
Много биячи взехте да ставате в тоя форум и ще трябва горе в логото на предприемача да слагат едно мускулесто човече
Виж файлът 11388
И не мога да разбера какво толкова подскачаш срещу този имейл маркетинг? Не всичко е спам!