АКо си мислиш че си ми интересен, много се лъжеш.По скоро бихме ти хвърлили един бой....
Да копираш статии няма смисъл: https://support.google.com/webmasters/answer/66359?hl=enТърся човек за автоматично извличане на статии за wp сайт.
Който има опит може да ми пише на лично.
Значи още по-голям бой ще ти хвърлим.....
Ние да даваме сума ти пари за писане на статии и някакъв сополанко да ги краде.....
Жива да не бях Какъв позор само! Поне бъди по-оригинален и напиши при кое царуване е било товаНавремето на крадците са режели ръцете
Навремето на крадците са режели ръцете
Даже си ми прекалено малка лъжица да се занимавам с теб! Бъди здрав.Навремето на крадците са режели ръцете
Под нивото ми е да се занимавам с такива простотии. Но ми е писнало от крадци на статии....Напиши му и ти.
Тва са новите репи, не разбрахте ли?
Да си вреш носа в чуждите работи ти е НАД нивото, така ли да се разбира?Под нивото ми е да се занимавам с такива простотии. Но ми е писнало от крадци на статии....
Може би да, може би не.Ами ако софтуера пренаписва статиите при извличането, тогава кражба ли е?
Имаш ли такъв софтуер?Ами ако софтуера пренаписва статиите при извличането, тогава кражба ли е?