Здравейте! Сънувах нещо ,нещо голямо .... но стига с моята безкрайна простотия ,се пак съм тук за да поумнея малко а не да ви приспиvам. Реших да направя 1 блогче ,в което да бъдат събрани 1 от най-добрите стихове от българската и световна литература.Бих искал да попитам 1 такова начинание би ли имало някакъв шанс да бъде посещавано. През последните дни съм чел толкова много ,че в главата ми е пълна каша. Нямам никакви по специални умения ,не го правя за да печеля \"големите пари\" -правя го от ентосязъм ,любопитство и тръпката ,която ще почуствам при отварянето на 1 такъв сайт! Аз все още съм ученик.Имам наблюдения че много момичета (да не кажа и момчета) събират такива стихове. Евентуално мога да побера в него и вицове ,спомени ,ежедневен и хороскоп. Могат да се поберат и много други неща но няма да става сергия за шикерчета ..
Нямам почти никакви познания по HTML (бих казал дори никакви). Приемам всякакви отзиви критика ,хуления дори и да ме целите с камъни.
P.с. Извинявам се ако не е тук мястото на темата и ако смятате че идеята е толкова тъпа че сте си изгубили времето да четете поста ми.
Нямам почти никакви познания по HTML (бих казал дори никакви). Приемам всякакви отзиви критика ,хуления дори и да ме целите с камъни.
P.с. Извинявам се ако не е тук мястото на темата и ако смятате че идеята е толкова тъпа че сте си изгубили времето да четете поста ми.
Последно редактирано: