От: начисляване на такси в банка и изненада след години ?
Банките не лъжат хората. Хората сами се лъжат от непознаване на продуктите и услугите, които закупуват.
Ама не е нормално това разбери...
не е само с банките така със всичко околонас е така.
ако неси професионалист в дадена област или нямаш 5 годишна практика - то ПО ЗАКОН ПОДЛЕЖИШ НА ИЗМАМА!!!
Неможе всички да разбираме от всичко
нелепо е всеки да иска да те измами - не разбирате ли че не е приятно да живееш в таква обстановка ...
това все едно се разхождаш гол с намазан с евтин маргарин томи задник леко прегърбен и с вързани отпред ръце...
и спреш ли се да се загледаш някъде и хоп.....
Просто не е нормално всеки да иска да те измами - било то и законно ?
На мен ми е неприятно да ходяпо хотели или скъпи ресторанти - не защото немога да си го позволя а защото ме е чд че е направено за пари и силичи
как искат да те издоят ...
къде отидоха направените с любов и желание хотелчета или кръчмички ?
Яд ме е като вляза в магазин и ония нарочно не са сложили цени на стоките и ли са наслагали така етикетите че се сливат стоките и да с е усетиш чак на касата че си взел нещо което струва двойно повече от етикаета под него - разбирам че трябва да ВНИМАВАМ
АМА ЗАЩО ДА ВНИМАВАМ - АЗ ИСКАМ ДА ОТИДА ТАМ ЗА КЕФ НЕ ДА ВНИМАВАМ ДА НЕ МЕ ИЗЛЪЖАТ И ДА ЧЕТА ЕТИКЕТИ 5 ПЪТИ ПРЕДИ ДА СИ КУПЯ ДВА ДОМАТА!
Затова мразя и на пазар да ходя щото рядко е без панаир
Яд ме е и тук във пазара да ви чета простотиите
ЩОТО ПУСНАЛИ СТЕ ЧЕ ПРОДАВАТЕ НЕЩО - АМА ДАЖЕ И ВАС ВИ Е СРАМ ДА МУ КАЖЕТЕ ЦЕНАТА! или набичили цена дето аз ако я напиша и ням да мога да спя спокойно 1 месец, ама не им пука - ако се фане някой - после се сърдят че съм им споделил мнение.
как може да живееш нормално в система в която трябва да четеш дребните шрифтове при всяко свое действие за да не те преебуцат?
Просто е нереално да си спокоен и нормален човек в подобно общество.
И не са единични случаи а са на всяка крачка.. просто .. мани че пак се разпалих па съм по без гащи още